Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Møtet med Justin Timberlake gjorde Mandy Moore til et nervevrak: - Pinlig

Røper ungdomsflause.

UNG STJERNE: Mandy Moore var bare 15 år da hun slo gjennom som verdensartist, og fikk møte et av sine store idol, Justin Timberlake. Det gikk ikke helt slik hun hadde tenkt. Foto: Buckner / Variety / REX / Shutterstock / NTB Scanpix 
UNG STJERNE: Mandy Moore var bare 15 år da hun slo gjennom som verdensartist, og fikk møte et av sine store idol, Justin Timberlake. Det gikk ikke helt slik hun hadde tenkt. Foto: Buckner / Variety / REX / Shutterstock / NTB Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er gått 16 år siden sanger og skuespiller Mandy Moore (32) opplevde det hun selv omtaler som sitt livs pinligste øyeblikk.

Det er overfor talkshowkongen James Corden at Moore åpner opp om historien som har hengt ved henne siden, og røper samtidig at den omhandler popartisten Justin Timberbake (35).

Moore hadde akkurat slått gjennom som popartist med sukkerspinnlåta «Candy» da et møte med Timberlake, som var frontfigur i boybandet 'N Sync, gikk skeis.

Antakeligvis bare i hennes hode, vel å merke.

- En «nobody»

- Jeg var i puberteten på dette tidspunktet. Du kan jo tenke deg, sier Moore, ifølge ukebladet People.

Underholdningsprofilen var bare 15 år da hun fikk turnere sammen med noen av datidas største boyband, Backstreet Boys og 'NSync.

Justin Timberlake som var kjent frontfigur i sistnevnte boyband, og smeltet ungpikehjerter verden over. Inkludert Mandy Moores.

- Jeg var en «nobody» i forhold til de andre, og var i ekstase første gang jeg fikk henge litt med Justin Timberlake på bakrommet. Han satt sammen med danserne og diskuterte skostørrelser, forklarer hun.

TENÅRINGSSTJERNE: Mandy Moore avbildet i 2001, 17 år gammel. Foto: Chris Weeks / AP / NTB Scanpix
TENÅRINGSSTJERNE: Mandy Moore avbildet i 2001, 17 år gammel. Foto: Chris Weeks / AP / NTB Scanpix Vis mer

Store føtter?

Og det var da Timberlake fikk svar på hvilken størrelse Moore brukte i sko, at verden «raste sammen» for den unge tenåringsjenta.

- Han sa: «Du har store føtter for å være jente». Jeg forgudet jo fyren, og var et skikkelig nervevrak etterpå. Det var så pinlig, sier Moore, som legger til at det likevel ikke var Timberlakes sko-kommentar som plaget henne mest, men hvor elendig hun var til å danse.

Og hvis noen lurte, Moore oppga at hun har bruker størrelse 10 i sko, som tilsvarer 40 her hjemme. Det er helt normalt for ei jente som er 176 centimeter høy.

Justin Timberlake, som seinere har stått på egne bein i musikkbransjen, har foreløpig ikke kommentert saken.

Mandy Moore har ved siden av musikkarrieren gjort suksess som skuespiller, både på lerretet og i tv-ruta.

I 2007 snakket hun for øvrig nedsettende om sine tidligere plateutgivelser.

- Det føles ille at folk har kastet bort pengene på slik triviell, tullete popmusikk, sa hun den gang.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!