Møtet med Justin Timberlake gjorde Mandy Moore til et nervevrak: - Pinlig

Røper ungdomsflause.

UNG STJERNE: Mandy Moore var bare 15 år da hun slo gjennom som verdensartist, og fikk møte et av sine store idol, Justin Timberlake. Det gikk ikke helt slik hun hadde tenkt. Foto: Buckner / Variety / REX / Shutterstock / NTB Scanpix 
UNG STJERNE: Mandy Moore var bare 15 år da hun slo gjennom som verdensartist, og fikk møte et av sine store idol, Justin Timberlake. Det gikk ikke helt slik hun hadde tenkt. Foto: Buckner / Variety / REX / Shutterstock / NTB Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det er gått 16 år siden sanger og skuespiller Mandy Moore (32) opplevde det hun selv omtaler som sitt livs pinligste øyeblikk.

Det er overfor talkshowkongen James Corden at Moore åpner opp om historien som har hengt ved henne siden, og røper samtidig at den omhandler popartisten Justin Timberbake (35).

Moore hadde akkurat slått gjennom som popartist med sukkerspinnlåta «Candy» da et møte med Timberlake, som var frontfigur i boybandet 'N Sync, gikk skeis.

Antakeligvis bare i hennes hode, vel å merke.

- En «nobody»

- Jeg var i puberteten på dette tidspunktet. Du kan jo tenke deg, sier Moore, ifølge ukebladet People.

Underholdningsprofilen var bare 15 år da hun fikk turnere sammen med noen av datidas største boyband, Backstreet Boys og 'NSync.

Justin Timberlake som var kjent frontfigur i sistnevnte boyband, og smeltet ungpikehjerter verden over. Inkludert Mandy Moores.

- Jeg var en «nobody» i forhold til de andre, og var i ekstase første gang jeg fikk henge litt med Justin Timberlake på bakrommet. Han satt sammen med danserne og diskuterte skostørrelser, forklarer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer