<strong>FIKK ETTERHVERT STØTTE:</strong> Setet til venstre for Tiffany Trump sto lenge ledig, og flere skal ha nektet å sette seg ved siden av presidentens datter før 23-åringens venn Andrew Warren kom til unnsetning. Foto Charles Sykes / INVISION
FIKK ETTERHVERT STØTTE: Setet til venstre for Tiffany Trump sto lenge ledig, og flere skal ha nektet å sette seg ved siden av presidentens datter før 23-åringens venn Andrew Warren kom til unnsetning. Foto Charles Sykes / INVISION Vis mer

Tiffany Trump:

Moteverden får kjeft etter at «ingen» ville sitte sammen med Donald Trumps datter

- Kan man klandre en datter for å ha en far som har feil politisk ståsted, spør designer Phillip Plein.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det vakte oppsikt da flere motepersonligheter hevdet at Tiffany Trump (23), president Donald Trumps datter, lenge ble sittende mutters alene på en Philipp Plein-visning mandag.

New York Daily News var blant dem som dekket saken, og skrev av Trumps datter ble gitt «en kald skulder» av moteverden og beskrev saken som et «seating nightmare» for arrangørene, som stadig måtte forholde seg til publikum som nektet å ta den tomme plassen på første rad.

Tiffany Trump satt sammen med en venn, men setet på den andre siden av henne forble tomt langt ut i visninga.

Ifølge vitner på stedet skal motefiffen ha gått langt for å unngå å sette seg ved siden av Tiffany Trump.

Selv har ikke Trumps datter kommentert saken, men hun får nå støtte av designeren selv. Phillip Plein sier det er urettferdig når moteverden viser sin avsky mot Trump ved å behandle datterens hans dårlig.

- Kan man klandre en datter for å ha en far som har feil politisk ståsted, spør han retorisk ifølge New York Daily News.

Plein la til at ingen bør dømmer for hva vedkommendes foreldre gjør eller ikke gjør.

- Jeg er ingen politiker, jeg synes bare ikke at det er riktig å dømme noen eller ikke behandle noen med respekt dersom hun eller han er datter eller sønn av en folk ikke liker. Det synes jeg er skikkelig dårlig.

Plein var ikke like forståelsesfull like etter visninga. Da brukte designeren Twitter for å understreke at han ikke hadde invitert Tiffany Trump, men at hun snarere inviterte seg selv.

- Jeg driver med mote i et fritt land. Jeg la alle som vil komme og er interessert slippe inn på mine show, forklarte han til TMZ.

VEKKET OPPSIKT: Tiffanys far, Donald Trump, fikk nok av reporterne i salen under en pressekonferanse torsdag kveld. Video: AP Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer