Liam Gallagher fra Oasis

Møtte dattera for første gang på 19 år: - Hun har fått klær og mat

Oasis-vokalisten gjenforent med sin datter.

PAPPAVANSKER: Liam Gallagher har totalt fire barn, men har bare kontakt med to av dem. Nå, 19 år etter at han møtte sin eldste datter Molly sist, er de to blitt gjenforent. Foto: NTB scanpix

PAPPAVANSKER: Liam Gallagher har totalt fire barn, men har bare kontakt med to av dem. Nå, 19 år etter at han møtte sin eldste datter Molly sist, er de to blitt gjenforent. Foto: NTB scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Liam Gallagher (45), vokalist i Oasis, erobret musikkverden på 90-tallet med store hits som «Wonderwall» og «Don't Look Back In Anger». Det siste året har han også markert seg som soloartist, og dukker blant annet opp i Oslo til høsten.

Privat har ikke alltid ting vært like enkelt som suksessen har tilsagt. Han har slitt med rusproblemer, og hans forhold til kvinner har ikke alltid vært like enkle. Det bevises nå, når han for første gang på nærmere 20 år møter sin datter.

Dattera Molly (21) kom som et resultat av en affære rockestjerna hadde med Liza Moorish, da han fortsatt var gift med Patsy Kensit. Sistnevnte ekteskap varte fra 1997 til 2000. Totalt har artisten fire barn. Sønnene Gene (16) og Lennon (18) har han kontakt med, men hans to døtre har han nærmest ikke møtt, ifølge Sky News.

- Kjøpt hus til dem

Liam og Molly hadde faktisk ikke møtt hverandre på svimlende 19 år, før han denne uka la ut et bilde sammen med den unge jenta. Sammen med Gallagher og dattera, poserer også de to sønnene Lennon og Gene. Molly har selv lagt ut bildet, med beskrivelsen «As you were» - eller «som du var».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer