Halvor Bakke:

Møtte veggen: - Har det bedre nå

Denne uka fyller Halvor Bakke 50 år. Det siste året har imidlertid ikke bare vært en dans på roser.

50 ÅR: Halvor Bakke fyller 50 år denne uka. Dagen skal feires med blant andre Gro Hammerseng-Edin, som også dukker opp i denne ukas episode av «Eventyrlig oppussing». Foto: Viaplay/TV3
50 ÅR: Halvor Bakke fyller 50 år denne uka. Dagen skal feires med blant andre Gro Hammerseng-Edin, som også dukker opp i denne ukas episode av «Eventyrlig oppussing». Foto: Viaplay/TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten får man se Halvor Bakke (50) i suksessprogrammet «Eventyrlig oppussing» på TV3. Serien er blitt mer populær enn noen gang, og har satt nye seerrekorder nå i høst.

- Det er stor stas at vi fortsatt i sesong seks kan begeistre og inspirere folk, uttaler programlederen til Dagbladet.

Tidligere har han også medvirket i TV-programmer som «Homsepatruljen» og «Norges styggeste rom», noe som har gjort han til en stor favoritt blant fansen.

Programlederen har nemlig i en årrekke hjulpet mange nordmenn med tips og råd rundt hvordan man kan få et hyggelig og fint hjem. Han har også designet møbelkolleksjon Signatur Collection for Bohus, og er tilknyttet Magnor Glassverk.

STYGT: Halvor Bakke har medvirket i programmet Norges styggeste rom. Vis mer

Møtte veggen

Til tross for den sprudlende fasaden, er det ikke alltid at ting går på skinner - som hos de aller fleste.

Det fikk nemlig Bakke spesielt erfare for ett år siden, da han kollapset hjemme hos søstera si. Da møtte han nemlig veggen. Til Dagbladet forteller han at ting skal være på rett kjøl igjen.

- Jeg har det veldig mye bedre nå, og jeg har lært meg en del om kroppen og signaler og sånne ting, for å sørge for at det ikke skjer igjen, sier 50-åringen, og legger til:

- Jeg har det fint.

En glede

Fredag denne uka fyller den sprudlende programlederen 50 år, og det er noe han ser på som en stor glede. Han kan nemlig fortelle til Dagbladet at han ikke har spesielt angst for å bli eldre.

- Jeg håper jo det er en fin alder. Jeg har egentlig ikke en panikkfølelse, det er bare hyggelig. Jeg har vel hatt litt tidligere år hvor jeg har tenkt «nå er jeg over halvveis», men det er jo en glede å få lov til å bli 50, forteller han, og legger til:

- Jeg har et godt liv, og jeg har helse. Jeg har progressive briller liksom, men ellers går det ganske bra, sier han lattermildt.

50-årsdagen skulle i utgangspunktet feires med 110 gjester på The Thief i Oslo, men ble naturligvis avlyst som følge av de nye coronatiltakene. Derfor håper han at en storslagen feiring kan skje neste sommer.

I mellomtida skal han nyte en familiemiddag fredag kveld.

ÅPNER OPP: I Sophie Elises nye bok, «Ting jeg har lært», åpner hun opp om ting som så langt har vært veldig privat. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

- Enestående!

Det har nå gått fire år siden Bakke skilte seg fra ektemannen, Ricard Fagerström. Bruddet ble kjent i 2016, da det tidligere ekteparet hadde vært gift i ti år.

- Vi skilles som gode venner, og ønsker hverandre alt godt for framtida, uttalte Halvor til Se og Hør den gang.

På spørsmål om han den dag i dag er singel, utbryter han lattermildt et skråsikkert:

- Jeg er enestående!

Bakke kan nemlig røpe at han fremdeles er singel, og at han lever greit med det.

- Jeg har ikke møtt noen ny, og har det veldig fint med det. Men jeg føler at vi mennesker er skapt for å være to, så jeg håper jo at det kan dukke opp på et tidspunkt - når det passer og det skjer, forteller han.

- Leter du aktivt etter kjærligheten?

- Nei, jeg er ikke så god på akkurat sånt. Det er jo litt utfordrende når man har en jobb som er veldig synlig også, så det er ikke alltid like lett å holde på med det. Så nei, jeg leter ikke aktivt, men jeg håper, avslutter programlederen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer