«Gift ved første blikk»:

Møttes i eget bryllup. Nå blir tv-paret foreldre

«Gift ved første blikk»-paret har også kjøpt leilighet sammen.

- PERFEKT MATCH: At både Sara Jansson Ishqair og Joakim Aleksander Mäkiperä meldte seg på «Gift ved første blikk» viste seg å være et lykketreff. Et drøyt halvt år etter bryllypet har de kjøpt leilighet, og til vinteren blir de foreldre. Foto: TVNorge
- PERFEKT MATCH: At både Sara Jansson Ishqair og Joakim Aleksander Mäkiperä meldte seg på «Gift ved første blikk» viste seg å være et lykketreff. Et drøyt halvt år etter bryllypet har de kjøpt leilighet, og til vinteren blir de foreldre. Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I april tok den femte sesongen av «Gift ved første blikk» slutt, og i kjent stil var det få av parene som klarte å holde sammen. De fleste peker på forskjeller eller manglende kjemi som grunner til at forholdene ikke fungerer, selv om det etter ekspertenes vitenskapelige metoder bør gå.

Et par klarte likevel å holde sammen, og det har faktisk fungert så bra at de har kjøpt seg leilighet sammen - allerede.

Joakim Aleksander Mäkiperä (39) og Sara Jansson Ishqair (29) giftet seg i fjor, men at det skulle fungere så bra som det har gjort, kunne nok få forutse.

Fra og med torsdag får vi følge paret tettere, i den nye spin-off-serien «Lykkelig gift ved første blikk?». Her får vi blant annet innblikk i et helt nytt aspekt i livene deres. Overfor Dagbladet kan nemlig paret avsløre at de venter sitt første barn sammen.

- Maksfart

Overfor Dagbladet innrømmer Ishqair at graviditeten kom brått på, da hun ikke hadde forventet å bli gravid så raskt. I dag har hun vent seg til tanken, og gleder seg stort til å bli mamma.

- Nå som det har gått over tre måneder, har det gått opp for meg og nå føles det deilig. Jeg gleder meg til å se babyen, sier 29-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer