Morgan Osman:

Mottok overraskende tilbud etter dette

Influenseren gikk viralt på sosiale medier.

Denne videoen har gått viralt på sosiale medier etter at en influenser havner i en konfrontasjon på et American Airlines fly. Reporter: Mia Engenes Bratlie. Video: Twitter Vis mer
Publisert

Influenser Morgan Osman gikk viralt etter at et videoklipp av henne ble delt på sosiale medier. I videoklippet befinner Osman seg på et American Airlines-fly og havner i en konfrontasjon med andre flypassasjerer. Årsaken til konfrontasjonen er ukjent, men ser ut til å finne sted i det influenseren forlater flyet.

Osman sier i klippet at hun er «Instagram-kjendis», og skal ha hatt over 900 000 følgere. Etter hendelsen ble brukeren derimot slettet. Før det skal hun ha fortalt at hun ikke ble kastet ut, men at hun selv valgte å forlate flyet.

INFLUENSER: Morgan Osman skal ha slettet brukeren sin på Instagram etter flyhendelsen. Foto: Skjermdump Instagram
INFLUENSER: Morgan Osman skal ha slettet brukeren sin på Instagram etter flyhendelsen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Klippet har som nevnt gått sin seiersgang på nettet, og nå skal det ha ført til at Osman har mottatt et helt spesielt tilbud. De som nå skal ha tatt kontakt med influenseren er pornonettstedet CamSoda.

REAGERER: Det blir dramatisk på «Farmen» når det første førstekjempevalget tas. Video: Rød Løper / TV 2. Vis mer

I et brev, som TMZ skal ha fått innsyn i, skal en representant for selskapet angivelig ha skrevet følgende:

«Gitt din interesse for å bli filmet, vil vi i CamSoda gjerne at du 'broadcaster' deg selv på vår plattform. Jeg vil formelt tilby deg opptil 25 000 dollar (270 000 norske kroner red.anm.) for å utføre et timelangt show på vår side».

Videre skal CamSoda ha forklart at Osman kan selv bestemme hvordan det vil foregå - om hun er ikledd undertøy eller badetøy, eller om hun vil strippe. Poenget er bare at hun må vise litt hud.

Ut ifra hva TMZ er kjent med skal influenseren foreløpig ikke ha svart på tilbudet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer