­

Märtha Louise har brukket foten

Etter dagens fall er prinsesse Märtha Louise ute av ridekonkurransen.

BRUDD: Slik så prinsessen ut på hesteryggen fredag ettermiddag. Nå bekreftes det at hun har brukket en ben i foten. Foto: Andreas Fadum
BRUDD: Slik så prinsessen ut på hesteryggen fredag ettermiddag. Nå bekreftes det at hun har brukket en ben i foten. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere i dag ble det kjent at prinsesse Märtha Louise hadde falt av hesteryggen, under andre dag av Oslo Horse Show.

Det var under en brå sving på vei inn til et hinder at prinsessen endte med å falle av hesten. Fredag kveld deler hun på sin Instagram-profil at fallet resulterte i et brukket ben.

- Så Carsall hoppet sååå fint i dag, men han svinger jo så brått så jeg falt av i svingen. Og brakk et ben i foten. Ja ja. Veldig leit for jeg hadde gledet meg så veldig til å ri videre i helgen, skriver Märtha Louise under et bilde av sin egen fot med gips.

Personlig assistent for Märtha Louise, Carina Scheele Carlsen bekrefter overfor Dagbladet at fallet resulterte i et brudd, men at det går bra med prinsessen, til tross for at hun nå er ute av resten av konkurransen.

- Det går bra med prinsessen, men hun kan ikke delta i resten av konkurransen, sier Scheele Carlsen til Dagbladet.

Saken fortsetter nedenfor.

Foreldrene på tribunen

Märtha deltok i Oslo Horse Show på Telenor Arena og deltok i en internasjonal konkurranse for første gang siden hun la opp for 17 år siden da hun torsdag red inn til tredjeplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer