Märtha Louise og Durek Verrett:

Märtha og Dureks bryllupslykke

Det er ikke bare arbeid som sto på tapetet under Danmarksbesøket.

I DANMARK: Prinsesse Märtha Louise (47) og kjæresten, «sjamanen» Durek Verrett (44) er denne helgen på plass i Danmark. Der har de blant annet deltatt i bryllup. Foto: NTB Scanpix
I DANMARK: Prinsesse Märtha Louise (47) og kjæresten, «sjamanen» Durek Verrett (44) er denne helgen på plass i Danmark. Der har de blant annet deltatt i bryllup. Foto: NTB ScanpixVis mer

Denne helga er prinsesse Märtha Louise (47) og kjæresten, «sjamanen» Durek Verrett (44) på plass i Danmark.

Søndag holder de nemlig sit første foredrag i deres felles turné «The Princess and The Shaman».

Det er likevel ikke bare arbeid som ventet i Danmark. I et innlegg på Instagram avslører Verrett at de også deltok i et bryllup under danmarksbesøket. De to var også på plass i et «hemmelig» kongelig bryllup.

«En fantastisk tid»

Lørdag giftet nemlig prinsesse Alexandra av Berleburg (48) seg med greve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille (54) fra Egeskov Slot.

Prinsesse Alexandra er prinsesse Benedikte (75) sitt nest eldste barn, og dronning Margrethe (79) er altså hennes tante.

Bryllupet fant sted i Sankt Jørgens kirke ved Svendborg Sund, men bryllupet har vært holdt hemmelig inntil nå, ifølge Billedbladet. Kun 33 av parets nærmeste var til stede for å se paret gi hverandre sine ja.

«Jeg har en fantastisk tid med min gudinne, Märtha Louise, i bryllup i Danmark.»

Videre skriver han blant annet at han er spent på deres kommende turné og at han stortrives med å reise rundt i forskjellige deler av Skandinavia. Han skriver også at han gjerne vil komme tilbake for å se mer på et senere tidspunkt.

Dagbladet har vært i kontakt med prinsessens manager, Carina Scheele Carlsen, som ikke ønsket å kommentere saken.

ÅPENHJERTIG: Prinsesse Märtha Louise og hennes nye kjæreste Derek Verrett blir emosjonelle under intervjuet med Dagbladet. Video: Madeleine Liereng Vis mer

Var på Slottet

17. mai var paret til stede på den tradisjonsrike lunsjen på Slottet.

TIL STEDE: Prinsesse Märtha Louise var ankom sammen med kjæresten fredag ettermiddag. Foto: Andreas Fadum
TIL STEDE: Prinsesse Märtha Louise var ankom sammen med kjæresten fredag ettermiddag. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Etter at kongefamilien er ferdig med å vinke til barnetoget, inviterer nemlig kongeparet til sin tradisjonsrike 17. mai-lunsj. Da inviterer de både barn, barnebarn og svigerbarn til å delta.

Etter det Dagbladet erfarer dro prinsessen og hennes nye kjæreste rett fra lunsjen på Slottet og til Danmark i 19-tiden fredag.

Avlyste pressekonferanse

I går ble det kjent at Märtha Louise og Durek Verrett hadde besluttet å avlyse dagens pressekonferanse i forbindelse med den første workshopen i København.

De vil heller ikke snakke med journalister enkeltvis og det vil også være fotoforbud under kurset. Begrunnelsen skal være ut av respekt for dem som har kjøpt kurset for egen selvutvikling.