Märtha om skilsmissen: - Et helt åpent sår

Åpner seg om bruddet med Ari Behn. 

DEN GANG DA: Prinsesse Märtha Louise (44) og Ari Behn (43) avbildet sammen i Stockholm i 2010. Foto: Frank May / EPA / NTB Scanpix
DEN GANG DA: Prinsesse Märtha Louise (44) og Ari Behn (43) avbildet sammen i Stockholm i 2010. Foto: Frank May / EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det er gått over tre uker siden prinsesse Märtha Louise (44) og hennes ektemann gjennom 14 år, Ari Behn (43), kunngjorde at de skal skilles.

Nyheten ble sluppet via kongehuset i en pressemelding, med vedlagte uttalelser fra prinsesse Märtha Louise.

I et videoklipp publisert på nettsiden til hennes kontroversielle «engleskole», Soulspring, i helga, snakker prinsessen om bruddet for første gang.

- Vondt og vanskelig

I det 68 minutter lange klippet, som er et gratis-«webinar» til Soulsprings medlemmer, snakker Märtha Louise og makker Elisabeth Nordeng blant annet om vanskelige overganger i livet.

Det var VG som først omtalte saken.

Sekvensen starter med småprat og meditasjon, før en lattermild Märtha Louise erkjenner at hun «tror det er på tide å adressere elefanten i rommet».

«Det er nå en gang slik at jeg har den posisjonen jeg har i Norge, som gjør at jeg må dele med alle når det skjer store ting i livet mitt. Enten de er positive, eller mindre positive ... Og nå har jo jeg opplevd, som dere helt sikkert har fått med dere, et samlivsbrudd. Det er jo på en måte både vondt og vanskelig, og alle de tingene som hører med, selvfølgelig», sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.