Märtha skal samarbeide med «synsk» superstjerne

Prinsessen lager workshop med den «synske» kjendisen Lisa Williams.

PÅ SCENEN SAMMEN: Prinsesse Märtha og Lisa Williams selger nå billetter til show sammen. Foto: Stella Pictures
PÅ SCENEN SAMMEN: Prinsesse Märtha og Lisa Williams selger nå billetter til show sammen. Foto: Stella PicturesVis mer

I går meldte Märtha og hennes Engleskole-makker Elisabeth Nordeng på skolens Facebook-side at de har startet et samarbeid med den synske superstjerna Lisa Williams.

- «Snakker» med de døde 41 år gamle Williams er mest kjent for at hun mener å ha kontakt med folk som er døde. Når hun holder show, hevder hun å få kontakt med avdøde familiemedlemmer til noen av gjestene i salen.

Hun har også gitt ut boka «I speak to dead people - can you?».

Williams påstår å videreformidle beskjeder fra døde foreldre, søsken eller venner. Det skal ha skjedd at publikum har brutt sammen i krampegråt på grunn av meldingene, som de ofte hevder ingen andre enn den avdøde kunne sagt.

Forestillingene til Lisa Williams har gått for fulle hus, og showene hennes sendes også jevnlig på norske tv-skjermer.

Gjensidig beundring Prinsesse Märtha har også tidligere sittet i salen når Williams har stått på scenen, blant annet i Oslo Konserthus.

Superstjerna har tidligere takket prinsessen for å ha hjulpet til å gjøre henne populær i Norge.

- Hennes fokus og lidenskap for det åndelige har gjort den spirituelle verden tilgjengelig og troverdig for nordmenn, og åpne for mine show, sa Williams i et intervju med Side2.

Den britiske foredragsholderen med stor fanskare hevder også at hun kommuniserer med engler.

- De hjelper meg i arbeidet mitt og formidler kontakt med åndene. Noen ganger, når jeg ser i taket i salen når jeg holder show, er det en diger engel der. Den er til stor støtte for meg, har Williams sagt til Side2.

Billettprisene er på flere hundre kroner, og Lisa Williams skal ha tjent store penger på sin «kontakt» med den andre siden. Nå skal altså hun og prinsesse Märtha samarbeide.

Märtha skal lese publikum Prinsesse Märtha og Elizabeth Nordheim står via Astarte Inspiration, bedre kjent som Engleskolen, som arrangør for kurset som holdes 14. september i Oslo.

Engleskolens skriver følgende på sin Facebook-side:

«I dag er dagen her! Endelig kan vi fortelle deg om et prosjekt vi har gledet oss til i flere måneder. Sammen med Lisa Williams, internasjonalt anerkjent medium, skal vi holde et seminar i Oslo og vi gleder oss stort. 14. September arrangerer vi en endags-workshop på Radisson Blu Scandinavia hvor vi vil lære deg hvordan du kan komme i kontakt med din indre stemme og bli kjent med flere sider av deg selv som kan bidra til positive forandringer i livet ditt. Vi vil alle gi «readinger» fra scenen. Det kan hende du er en av de heldige!»

Billettsalget startet i dag, og prislappen er på 1540 kroner per billett.

Det har foreløpig ikke lyktes Aller å komme i kontakt med prinsesse Märtha.

Ble frarådet kontakt med de døde Prinsesse Märtha fortalte i et intervju med Stavanger Aftenblad for noen år siden at hun kunne snakke med døde, noe som skapte store overskrifter i Norge.

- Det er ikke vanskelig å komme i kontakt med de døde heller, på samme måte som med englene. Også den kontakten kan vi opprette når som helst, når vi ønsker det, uttalte Märtha til avisa.

Flere biskoper og kristne gikk kraftig ut mot prinsessa etter hennes uttalelse. Prinsesse Märtha og Nordeng måtte også innkalle til en pressekonferanse og fortelle at de ikke skulle snakke med døde.