Märtha tar med seg eiendommer estimert til flere titalls millioner ut av ekteskapet

Ari Behn må vinke farvel til huset i Lommedalen og landstedet på Hankø.

BOLIGEN: Prinsesse Märtha Louise kjøpte huset for egne penger i 2003. Huset er hennes særeie. FOTO: Cornelius Poppe / SCANPIX
BOLIGEN: Prinsesse Märtha Louise kjøpte huset for egne penger i 2003. Huset er hennes særeie. FOTO: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag kveld kom nyheten om at prinsesse Märtha Louise og Ari Behn skal skilles. I en pressemelding som ble sendt ut skriver Slottet at Märtha Louise blir boende i boligen i Lommedalen, og at hun også beholder familieeiendommen Bloksbjerg på Hankø. Begge eiendommene er hennes særeie.

Ari Behn går dermed ut av ekteskapet uten noen del av verdiene som disse store eiendommene representerer.

Eiendommen i Lommedalen, som har vært ekteparets felles bolig, ble kjøpt i 2003 for 8,8 millioner kroner. Da prinsesse Märtha Louise kjøpte boligen var den på drøye 250 kvadratmeter. Etter kjøpet bygget de på ytterligere 180 kvadrat, ifølge Budstikka. Tomten er på hele 5,7 mål, og det er også to hytter og en lekestue på området.

Verdi på opp mot 20 millioner

Anders Bonesmo, daglig leder av DNB Eiendom Bekkestua, anslår at eiendommen i Lommedalen har en verdi på mellom 18 og 20 millioner kroner.

- Men dette er en eiendom det er vanskelig å sette en pris på, fordi den ville tiltrukket seg mye folk på grunn av dem som bor der, sier Anders Bonesmo, daglig leder av DNB Eiendom på Bekkestua.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.