Emma Tallulah Behn:

Märthas sjarmtroll fyller elleve år

Prinsesse Märtha Louises yngste datter har bursdag.

BURSDAGSBARN: Her er Emma Tallulah i midten av prinsesse Märtha Louise og kong Harald. Til venstre står storesøster Leah Isadora. Bildet er tatt i anledning kongefamiliens besøk på UNIS og Svalbard museum på Svalbard i fjor. Foto: NTB Scanpix
BURSDAGSBARN: Her er Emma Tallulah i midten av prinsesse Märtha Louise og kong Harald. Til venstre står storesøster Leah Isadora. Bildet er tatt i anledning kongefamiliens besøk på UNIS og Svalbard museum på Svalbard i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag, 29. september, fyller prinsesse Märtha Louise (48) og Ari Behns (46) yngste datter, Emma Tallulah Behn, elleve år.

Bursdagsbarnet er kong Harald (82) og dronning Sonjas (82) yngste barnebarn, og hun er nummer sju i rekka til å arve den norske tronen.

Emma Tallulah er Märtha Louise og eksmannen Ari Behns tredje og yngste datter, og kom til verden ved hjemmefødsel i eksparets hjem i Lommedalen utenfor Oslo i 2008.

Nyfødte Emma Tallulah veide 3700 gram og målte 53 cm, og ble født nøyaktig én uke etter prinsessas 37-årsdag, og dagen før Behn fylte 36.

Elleveåringen ble døpt i Slottskapellet 20. januar 2009, med bestemor Marianne Solberg Behn som gudmor, og kronprinsesse Mette-Marit (46), prinsesse Alexia av Hellas (54), Sigvart Dagsland (55), avdøde Anbjørg Sætre Håtun, Carl Christian Christensen og Christian Udnæs som faddere.

Hjemmefødsel

Emma Tallulah Behn er som nevnt den yngste i søskenflokken, som i tillegg til henne består av Maud Angelica Behn (16) og Leah Isadora Behn (14). De tre søstrene ble alle født tre forskjellige steder.

Maud Angelica kom til verden på Rikshospitalet, mens Leah Isadora ble født på hytta på Hankø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer