Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Muhammad Ali sendt til sykehus

- Blir behandlet av flere leger.

MILD LUNGEBETENNELSE: Muhammad Ali er sendt til sykehus, og blir behandlet for mild lungebetennelse. Foto: REUTERS/Andreas Meier/Files
MILD LUNGEBETENNELSE: Muhammad Ali er sendt til sykehus, og blir behandlet for mild lungebetennelse. Foto: REUTERS/Andreas Meier/Files Vis mer

(Dagbladet): Bokselegenden Muhammad Ali (72) er innlagt på sykehus, ifølge CNN.

Alis talsperson, Bob Gunnell, bekrefter at 72-åringen er lagt inn med mild lungebetennelse, men at tilstanden skal være stabil. 

- Ali, som lider av Parkinsons sykdom, blir behandlet av flere leger, og tilstanden er stabil. Nå håper familien at alle kan respektere deres privatliv, sier Gunnell i en pressemelding. 

Det er ukjent hvor lenge bokselegenden må bli på sykehuset, men ifølge Gunnell blir oppholdet kortvarig. 

De siste åra har Ali måtte kjempe mot et stadig skrantende helse, og det blir ofte hevdet at sykdommen hans ble fremkalt av boksingen.

På tross av at han la boksehanskene på hylla for flere år siden, regnes Ali fremdeles som tidenes fremste bokser av mange eksperter.