Jørgine Massa Vasstrand:

- Mye dårlig samvittighet

Semifinalisten legger ikke skjul på at det tærer på å være mye borte fra familien.

DANSER: Jørgine Vasstrand danser på «Skal vi danse»- parketten hver lørdag. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
DANSER: Jørgine Vasstrand danser på «Skal vi danse»- parketten hver lørdag. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skal mye til for å ikke få med seg Jørgine Massa Vasstrand (33), også kjent som «Funkygine», på TV-skjermen denne høsten.

Treningsinfluenseren er for tida aktuell som deltaker i «Skal vi danse: all stars». I tillegg er hun programleder for «Norges tøffeste» på NRK, og har denne høsten også vært å se i «Funkyfam».

Det er heller ikke lite som skjer på hjemmebane for Vasstrand. Med fire barn, hvorav to er under barnehagealder, har hun mer enn nok å henge fingrene i.

Når Dagbladet møter Vasstrand på dansesenteret onsdag innrømmer hun at dårlig samvittighet er noe som går igjen:

GIKK VIDERE: Cengiz Al slapp med skrekken, og gikk videre til årets «Skal vi danse»-semifinale. Vis mer

- Dårlig samvittighet kjenner man på hele tida. Jeg burde vært hjemme på et vis, men samtidig har jeg tatt den avgjørelsen om å være med på dette og det er ikke nå jeg skal forte meg hjem, på en måte. Det kunne jeg gjøre i starten, men nå får jeg bare være her til vi er ferdig.

I et nylig intervju med Her og Nå forteller Vasstrand at det er ektemannen Morten Sundli (32) som holder fortet hjemme, mens hun er på dansesenteret.

- Det er mye dårlig samvittighet. Det er ingen tvil om det. Samtidig er en av årsakene til at jeg trives så godt som mamma, at jeg parallelt har greid å oppfylle mine egne drømmer. Gjøre de tingene jeg har lyst til og heller ha med barna på ting som man kanskje ikke vanligvis tar med barn på, sier hun i intervjuet med Her og Nå.

- I vår familie er ting litt annerledes

Videre forklarer Vasstrand at hun og Sundli har funnet en balanse i hverdagen, men at hun innimellom får helt knekken fordi hun føler hun har vært for mye borte.

- Så sier jeg til meg selv at i vår familie er ting litt annerledes, legger hun til.

EXIT: Nate Kahungu røk ut i kvartfinalen av årets «Skal vi danse: all stars». Vis mer

Nå som det nærmer seg finaleuka i «Skal vi danse» er Vasstrand ekstra mye til stede på dansesenteret, med dansepartneren Santino Mirenna (28).

- Det er en og en halv uke igjen, potensielt en halv uke, så nå gjør vi alt vi kan og det betyr tid borte fra familien, men det visste vi jo da vi startet også, fortsetter Vasstrand til Dagbladet.

Biter tennene sammen

Etter mange uker med dans innrømmer firebarnsmoren at det har begynt å tære på:

- Man kjenner det jo i kroppen, men samtidig er vi så nære nå at det ikke er noe problem å bite tennene sammen i siste innspurten.

Tidligere denne uka delte Vasstrand en oppdatering på Instagram, og der la hun ikke skjul på at hun og Mirenna har vært gjennom mye hittil i sesongen.

«Siden begynnelsen av august har vi trent sammen hver dag! Flere og flere timer om dagen etter som ukene har gått. På den samme tida har vi også vært gjennom lungebetennelse, skulder ut av ledd, syke unger på hjemmebane, altfor lite søvn (spesielt for nattammer’n), enorme mengder kaffe, bortkastet tid i kø til og fra Jessheim og mye annet vi ikke kommer på i farten», var blant det hun skrev.

Videre skrev Vasstrand at de for tida er mer slitne enn noen gang.

«Vondt både her og der, og maks dårlig samvittighet for de hjemme. Likevel ler vi mer enn noen gang, kan stirre hverandre inn i øynene time etter time uten at det blir verken flaut eller kleint, og ikke minst føler vi oss sterkere som danseduo enn det vi begge trodde skulle være mulig», fortsatte hun.

Takknemlig

Vasstrand har tidligere ikke lagt skjul på at hun er takknemlig for jobben ektemannen gjør hjemme. Seinest i helga delte hun ut et innlegg på Instagram-story der hun skrev at det var innmari flaks at hun fant, og giftet seg med, Sundli.

«Jeg har vært borte i 12 timer i dag, men kommer hjem til ryddet hus, tom skittentøykurv, ferdig middag og en mann som gleder seg til å se en video av den nyeste koreografien Santino har laget til oss!» fortsatte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer