Tonje Frøystad Garvik:

- Mye dårligere form

Tonje Frøystad Garvik merker graviditeten godt på kroppen.

VENTER NUMMER TO: Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud venter sitt barn nummer to til høsten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENTER NUMMER TO: Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud venter sitt barn nummer to til høsten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tidligere i år kunne «Farmen»-paret Tonje Frøystad Garvik (32) og Lene Sleperud (32) røpe at de til høsten venter sitt andre barn - og denne gangen er det førstnevnte som bærer fram barnet.

Garvik er godt over halvveis i svangerskapet, og begynner nå for alvor å merke hvordan en graviditet preger kroppen. Joggeturene har blitt til gåturer med pause, og oppoverbakkene virker plutselig både lengre og brattere.

- Man merker at man er gravid, det er en helt annen tilværelse. Plutselig kommer det en uforutsigbar bekkenplage som hindrer deg fra å gjøre noe, forteller hun, og legger til:

- Jeg er i mye dårligere form enn det Lene var.

Anemi

I fjor på denne tida var det forloveden som gikk gravid. Men selv om Garvik nylig har fulgt en graviditet tett, er det fortsatt noe som kom overraskende på.

- Jeg er litt overrasket over hvor mye det har gått utover energien min.

Den kommende tobarnsmoren forteller at energitapet trolig skyldes jernmangel.

- Jeg har jernmangel deluxe kan du si. Gjennom hele svangerskapet har jeg tatt jerntilskudd, men det har tydeligvis ikke hjulpet da jeg er ganske nærme å få anemi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer