Elisabeth Asserson og Jakob Ingebrigtsen:

«Mye dyrere enn jeg trodde»

Løpestjernas kjæreste avslører flere detaljer om det kommende bryllupet.

GIFTEKLARE: Elisabeth Asserson og Jakob Ingebrigtsen skal smis i hymens lenker i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GIFTEKLARE: Elisabeth Asserson og Jakob Ingebrigtsen skal smis i hymens lenker i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jakob Ingebrigtsen (22) og Elisabeth Asserson (22) har vært et par de siste sju åra, og i 2021 bestemte Ingebrigtsen seg for å fri til sin kjære. Han gikk ned på kne og fikk et ja.

Bryllupet til det unge paret skal etter planen finne sted i september i år, men nøyaktig hvordan det blir har de stort sett holdt for seg selv.

Nylig avholdt Asserson en spørsmålsrunde på sin Instagram, hvor hun kunne røpe flere detaljer om den kommende festdagen.

Nettavisen omtalte saken først.

Står for planleggingen

I forkant av et bryllup er det en hel del planlegging som må til. Man må bestemme seg for lokale, antall gjester, mat, antrekk og mye mer. Ifølge Asserson er det hun som står for det meste av planleggingen.

På spørsmål om hvor turtelduene har tenkt seg på bryllupsreise skriver hun at de ikke helt har bestemt seg enda.

«Klarer ikke bestemme oss. Syns det er vanskelig å gi slipp på Maldivene. Men, har fått et par meldinger som sier at været ikke er så ille - men vet ikke om jeg vil risikere det», skrev hun.

Tidspunktet for bryllupsreisen virker å være lagt til når det er regnsesong på Maldivene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.