Inger Houghton:

- Mye plager

Det er omtrent halvannen måned til Inger Houghton blir tvillingmamma. Nå letter hun på sløret om svangerskapet.

BLIR TREBARNSMOR: Inger Hougton venter tvillinger med ektemannen. Nå letter hun på sløret om tvillingsvangerskapet. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
BLIR TREBARNSMOR: Inger Hougton venter tvillinger med ektemannen. Nå letter hun på sløret om tvillingsvangerskapet. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er mye plager og vondter jeg ikke kan huske jeg hadde sist, forteller Inger Houghton, kanskje bedre kjent som «Inger in Dubai», til Dagbladet.

I slutten av april kunne treningsinfluenseren avsløre at hun og ektemannen, Ian Houghton (36), venter barn igjen, og at dattera Kaia (4) skal bli storesøster.

Paret venter tvillinger, en gutt og ei jente, og Inger har så langt delt flere oppdateringer med følgerne sine gjennom svangerskapet - både positive og mer utfordrende sider ved det å være gravid.

Når Dagbladet snakker med henne denne uka, er 35-åringen på vei til ultralyd, og forteller at hun er 32 uker på vei med babyene.

- Man blir satt i gang i uke 38 med tvillinger, så jeg har omtrent halvannen måned igjen. Det har gått utrolig fort, mye fortere enn forrige graviditet, forteller hun.

- Klarer det fordi jeg må

På Instagram har treningsinfluenseren nesten 200 000 følgere, og deler daglig treningsinnhold med følgerne sine. Samtidig arrangerer hun online trening to ganger i uka, hvor hun holder timen og trener sammen med dem som deltar. Dette til tross for at hun altså snart blir tvillingmamma.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer