«Kompani Lauritzen»:

- Mye skitprat og tull

Daniel Kvammen holder ikke tilbake når han omtaler sin nye venn.

VENNSKAP: Espen P.A. Lervaag og Daniel Kvammen fikk et helt spesielt forhold i løpet av oppholdet på «Kompani Lauritzen». Foto: Privat
VENNSKAP: Espen P.A. Lervaag og Daniel Kvammen fikk et helt spesielt forhold i løpet av oppholdet på «Kompani Lauritzen». Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Det er vondt å komme hjem fra reality og fortelle kjæresten at en har blitt forelsket i noen andre! Det er hjerteskjærende og beintøft, men sånn ble det altså for meg denne gangen», åpner «Kompani Larutizen»-aktuelle Daniel Kvammen (33) med i sitt følsomme innlegg på Instagram.

Videre forteller Kvammen at han måtte ta den «vanskelige praten» med dama, og fortelle at «han har møtt en annen».

«KOMPANI LAURITZEN»: Daniel Kvammen blir skuffet da han får "litt under norm". Video: TV 2 / Reporter: Celina Morken Vis mer

Den han har møtt er Espen, en 44 år gammel mann med kone og barn, forteller Kvammen overfor sine mange følgere.

Han sikter til meddeltaker i «Kompani Lauritzen», Espen P.A. Lervaag (44).

Den rørende meldinga dukket opp på Instagram etter det ble kjent at Lervaag denne helgen måtte forlate realityprogrammet. Da følte Kvammen behov for å si noen ord om sin nye, nære venn.

- Jeg ble så utrolig glad i Espen, og det kom nok litt overraskende på oss begge. Jeg tror vi begge hadde et avmålt forhold til å få nye venner i en slik setting, forteller Kvammen til Dagbladet om bakgrunnen for det spøkefulle innlegget.

- Kjærlighet ved første vits

Han følger opp med å peke på at man som voksen allerede har mange relasjoner å ta vare på. Til tross for den spøkefulle tonen i innlegget, legger heller ikke Kvammen skjul på at duoen har blitt nære venner.

«KOMPANI LAURITZEN»: Da deltakerne skal ta seg opp Trollstigen etter en tøff dag uten mat og drikke, faller en av deltakerne om. Vis mer

- Men så plutselig var denne lattermilde, glade og sylskarpe fyren der da. Og da var det kjærlighet ved første vits! Han ble rett og slett ekte, nær kompis på rekordtid, sier Kvammen.

Det er en stund siden innspillingen av «Kompani Lauritzen» faktisk fant sted, men det er ingen tvil om at de gode vennene har tilbrakt mye tid sammen også utenfor realityprogrammet.

MYE SAMMEN: De to nye vennene er mye sammen og har jevnlig kontakt. Foto: Privat
MYE SAMMEN: De to nye vennene er mye sammen og har jevnlig kontakt. Foto: Privat Vis mer

- Jeg tør nesten ikke si dette, men vi har vel hengt hver uke. Og er på telefonen og melding flere ganger om dagen. Det er mye skitprat og tull, forteller Kvammen til Dagbladet.

- Har dere noen spennende planer sammen framover, da?

- Åjadda! Vi er vel enige om at det er noe uforløst potensial her, men vi må ha en plan som er eksplosiv nok. Både han og jeg er kvalitetsbevisste og perfeksjonister, så vi gjør ikke noe før det er 100 prosent, sier Kvammen, og understreker at det viktigste er at de er venner.

Artisten skryter også over responsen han har fått på innlegget.

- Ekte kjærlighet mellom menn rører tydeligvis folk på ordentlig. Utrolig hyggelig å lese og se.

«KOMPANI LAURITZEN»: Tone Damli fikk beskjed om at hun var "usynlig" da deltakerne skulle få sin første tilbakemelding i militært forhold. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Celina Morken Vis mer

Slik reagerte han

Lervaag legger på sin side ikke skjul på at han lot seg bevege av de fine ordene.

- Jeg blir på ekte rørt, sier Lervaag lattermildt til Dagbladet.

- Det er ikke ofte mennesker tar seg bryet med å sette ord på sånne ting, så man blir oppriktig rørt og varm i hjerterota, følger han opp.

Lervaag forteller at de to fremdeles er gode venner og at de tilbringer mye tid sammen.

- Vi er nesten daglig i kontakt på SMS og telefon, vi er fortsatt nyforelska, kan du vel si, uttaler komikeren.

Prater om dype ting

- Hva gjør dere når dere er sammen da?

- Vi prater veldig mye, tar oss en øl - vi snakker veldig mye om alt mulig. Vi trenger liksom ikke gjøre så mye, vi bare spiser god mat og prater.

PRATER: Den nye duoen er glad i de gode samtalene når de er sammen. Foto: privat
PRATER: Den nye duoen er glad i de gode samtalene når de er sammen. Foto: privat Vis mer

Lervaag kan også avsløre at de prater om mye dypt.

- Det går fort ut på dypet. Det er på en måte Kvammen sin styrke, ler Lervaag, og følger opp:

ÅPENHJERTIG: Mayoo Indiran satt syv uker i varetekt før han ble løslatt i februar 2017. I 2020 ble saken henlagt. Nå er han aktuell med «Kompani Lauritzen». Han forteller at han kunne trekke visse paralleller mellom fengselsoppholdet og realitydeltakelsen. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Jeg kommer jo fra en veldig overfladisk bransje og verden, så det er jo en av de tingene jeg liker med Daniel, at han evner å få oss ut på dypet hvor vi kan snakke om litt alvorlige ting uten at det skal være mye humor i det. Så det trengte jo jeg, da.

- Så trenger kanskje han en som kan dra han opp av den suppa i ny og ned, legger Lervaag til.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer