Ghislaine Maxwell:

Mysteriet: Som sunket i jorda

Den avdøde og overgrepssiktede milliardæren Jeffrey Epsteins høyre hånd, Ghislaine Maxwell, har vært sporløst forsvunnet siden i fjor.

SNAKKER UT: En rekke kvinner snakker ut om overgrep, i den nye Netflix-dokumentarserien «Jeffrey Epstein: Filthy Rich». Se traileren. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 02.07.20: Ghislaine Maxwell ble pågrepet i New Hampshire og er siktet i forbindelse med saken.

Etter at dokumentarserien «Jeffrey Epstein: Filthy Rich» ble sluppet på Netflix i slutten av mai, har det igjen stormet rundt den overgrepssiktede og avdøde milliardæren Jeffrey Epstein.

Han ble funnet død på fengselscella i New York i august i fjor, mens han sto siktet for seksuell utnytting av mindreårige, samt menneskehandel.

I serien står en rekke kvinner fram og beskylder Epstein for overgrep, og dokumentaren dreier seg i all hovedsak om varslernes historie - blant dem Virginia Giuffre (36) - som tidligere har påstått at Epstein betalte henne for å ha samleie med prins Andrew (60) av Storbritannia.

Netflix-serien behandler også forholdet mellom Jeffrey Epstein og det som har gått for å være hans høyre hånd, Ghislaine Maxwell (58). 58-åringen har hele veien benektet at hun har hatt noe med overgrepene å gjøre, men har blitt utpekt som en slags tilrettelegger for Epsteins misbruk av mindreårige jenter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer