Brad Pitt og Jennifer Aniston:

Mystisk bilde: - Det er Brad!

Fansen virker overbevist etter at skuespilleren delte et mystisk bilde.

OVERBEVIST: Fansen håper iherdig på at Brad Pitt og Jennifer Aniston skal finne tilbake til hverandre, og et nytt bilde bidrar godt til spekulasjonene. Foto: Alan Davidson/REX/NTB
OVERBEVIST: Fansen håper iherdig på at Brad Pitt og Jennifer Aniston skal finne tilbake til hverandre, og et nytt bilde bidrar godt til spekulasjonene. Foto: Alan Davidson/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det går knapt en dag uten at fans spekulerer vilt på om eksparet Jennifer Aniston (51) og Brad Pitt (56) har funnet tilbake til hverandre. Skuespillerne utgjorde nemlig et av 90- og 00- tallets mest populære kjendispar, før det hele endte i skilsmisse i 2005.

Den gang fant Pitt i stedet lykken med skuespilleren Angelina Jolie (45) - et forhold mange tidlige spådde ville gå i vasken. Etter å ha vært kjærester i ni år, giftet Brad Pitt seg med Angelina Jolie i 2014. Bare to år seinere gikk de imidlertid fra hverandre.

De siste seks åra har derfor fans over hele verden spådd en gjenforening mellom Pitt og Aniston.

Om det kun er ønsketenking eller ikke vites ikke, men flere hevder nå å være skråsikre på at paret faktisk har funnet tilbake til hverandre.

Delte mystisk bilde

Tidligere denne uka publiserte nemlig «Friends»-stjerna et bilde på sin Instagram-story. Til tross for at det egentlig var hennes nye hund, Clyde, som var ment som hovedfokus i bildet, bet store deler av følgerne seg merke i den mystiske mannen i bakgrunnen.

På bildet kan man nemlig se en mannlig kropp ligge på gulvet bak henne. Den mystiske mannen har på seg lyse khakibukser, samt en klokke i sølv på håndleddet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer