Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Pamela Anderson om Vladimir Putin:

Mystisk forhold til Putin: - Vi har vært på samme sted sammen flere ganger

Den tidligere supermodellen forteller om sitt forhold til Russlands president.

<p>ROMANSERYKTER: Den tidligere modellen Pamela Anderson gjestet nylig TV-programmet «Piers Morgan`s Life Stories» og fortalte om forholdet med den russiske presidenten Vladimir Putin. Foto: NTB Scanpix<br>
</p>

ROMANSERYKTER: Den tidligere modellen Pamela Anderson gjestet nylig TV-programmet «Piers Morgan`s Life Stories» og fortalte om forholdet med den russiske presidenten Vladimir Putin. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (50) gjestet nylig TV-programmet «Piers Morgan's Life Stories», og der forteller hun om forholdet hun har til den russiske presidenten Vladimir Putin (65).

Ifølge nettstedet news.com.au møtte den blonde 90-tallsstjernen Vladimir Putin for første gang da hun forsøkte å overtale ham til å forby jakten på sel og importering av produkter laget av selenes pels.

Ønsket til Anderson ble innfridd i 2009 etter møtet med Putin i Moskva.

- Ville ha blomster

ROMANSE?: Pamela Anderson ble svært flau da hun ble spurt spørsmål om den russiske presidenten. Foto: NTB Scanpix
ROMANSE?: Pamela Anderson ble svært flau da hun ble spurt spørsmål om den russiske presidenten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet avslører en lattermild Anderson overfor programleder Piers Morgan (52), at Putin inviterte henne som en spesiell gjest til presidentens innsettelse i 2012.

Men på spørsmål om hun hadde et forhold til russeren, er hun svært hemmelighetsfull.

- Nei … Nei, men han ville at jeg skulle komme til innsettelsen og gi ham blomster, forteller hun, og legger til:

- Men jeg gjorde det ikke. Men vi har vært på samme sted sammen flere ganger, sier hun lattermildt.

- Godt forhold til Russland

I programmet avslører Anderson at hun har holdt kontakten med den russiske presidenten siden 2009, noe som overrasker publikum.

- Det begynner å føles surrealistisk for meg også. Lyver jeg? Forteller jeg sannheten? Jeg vet ikke, sier hun.

Når Piers presser henne til å fortelle mer om den romantiske kontakten med Putin, konkluderer Anderson med:

- Jeg har et godt forhold til Russland, ja.

I intervjuet som Daily Mail har lagt ut en videosnutt fra, kan man se at hun blir flau og lattermild på spørsmålene om Putin.

- Han var en ekte gentleman

Ifølge nettstedet åpner Anderson også opp om det nære forholdet til den avdøde grunnleggeren av Playboy, Hugh Hefner. 50-åringen er kjent for å ha vært på forsiden av det velkjente bladet opptil flere ganger.

Det er tydelig at dødsfallet hans gikk hardt inn på 50-åringen.

GODE VENNER: Pamela Anderson og avdøde Hugh Hefner avbildet sammen i 2007. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Pamela Anderson og avdøde Hugh Hefner avbildet sammen i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han var en pioner. En ekte gentleman, og han var sjarmerende, forteller hun og fortsetter:

- Han var veldig framtidsrettet og skapte sitt eget liv. Ingen kunne kopiere ham.

Anderson forteller at hun egentlig hadde planlagt å møte hennes tidligere sjef på en tur til Los Angeles i fjor, men at Hefner døde før de fikk sjansen til en gjenforening.

Videre forteller hun om et av de siste minnene hun hadde med Hefner, under en fotoshoot for Playboy i 2015.

- Da vi tok bilder til den siste forsiden jeg gjorde med Playboy, kom han inn og han prøvde å skjule det for meg, men han hadde det vondt.

«Baywatch»-stjernen har kun flotte ting å si om den avdøde forretningsmannen.

- Han var så viktig for meg. Han var fantastisk, og han var veldig aksepterende overfor hvem du er.

Saken fortsetter nedenfor.

DREVEN POSØR: F.v: Pamela poser naken på forsiden av den aller siste nakenutgaven av Playboy i 2016. I februar 1999 var hun også på coveret, samt 12 ganger til. Foto: NTB Scanpix
DREVEN POSØR: F.v: Pamela poser naken på forsiden av den aller siste nakenutgaven av Playboy i 2016. I februar 1999 var hun også på coveret, samt 12 ganger til. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble misbrukt og voldtatt

Det er snart 30 år siden den blonde og brystfagre Pamela Anderson tok verden med storm, i rød badedrakt med høy skjæring. Verden falt pladask for den sexy badevakten som egentlig bare var opptatt av å ha det gøy.

I fjor fylte den flotte stjernen 50 år, og det er ikke lite hun har oppnådd siden gjennombruddet på begynnelsen av 1990-tallet. Selv er hun ikke spesielt opptatt av verken utseendet sitt eller kjendisstatusen.

Nå jobber hun for gode saker. Hun er dyreverner, miljøaktivist og hjelper jenter som har blitt misbrukt. Og det siste er det en helt spesiell grunn til.

​- Jeg hadde ingen enkel barndom. Jeg ble misbrukt fra jeg var seks til jeg var ti av den kvinnelige barnevakten min, fortalte hun under Cannes-festivalen for fire år siden.

I tillegg ble hun voldtatt av en 25-åring da hun var 12. To år seinere ble hun offer for gjengvoldtekt.

MAN OVERLEVER: I kveld er Pamela Anderson gjest hos Fredrik Skavlan. Der snakker hun blant annet ut om å bli seksuelt misbrukt under barndommen. Video: NRK Vis mer Vis mer

- Den første kjæresten min fant ut at det var en god idé å voldta meg, sammen med seks av vennene sine. Jeg trenger vel ikke si at jeg hadde trøbbel med å stole på mennesker etter det. Jeg hadde bare lyst til å forsvinne, sa hun fra scenen.

- Mamma lærte meg at man ikke alltid smiler fordi man er glad. Du smiler fordi du er sterk, sa Anderson ifølge Telegraph.

Hun har seinere funnet styrke i å gjøre sine egne ting.

- Du kan være et offer for seksuell mishandling som barn, og finne styrke i deg selv. Jeg valgte å stille naken i Playboy, gifte meg med en rockestjerne, leve livet, og være en fantastisk mamma og aktivist. Uortodokst, men sant, har hun tidligere skrevet på bloggen sin.

Gift fire ganger

Anderson har virkelig levd et uortodoks liv, og 50-åringen er kjent for å ha hatt et stormfullt kjærlighetsliv.

Hun giftet seg med rockestjernen Tommy Lee (55) i 1995, etter å ha kjent ham i 96 timer. Paret fikk to sønner, Brandon Thomas (21) og Dylan Jagger (20), før de skilte seg i 1998.

KORT EKTESKAP: Etter å ha kjent hverandre i tre dager giftet Pamela seg med rockestjernen Tommy Lee. Foto: Rex Features
KORT EKTESKAP: Etter å ha kjent hverandre i tre dager giftet Pamela seg med rockestjernen Tommy Lee. Foto: Rex Features Vis mer

Etter det har hun vært forlovet med supermodellen Marcus Schenkenberg (49), vært gift med sangeren Kid Rock (47), og pokerspilleren Rick Salomon (49). Sistnevnte skilte hun seg fra i 2008, og giftet seg med igjen i 2014, men skilte seg på nytt i 2015.

Nå skal det være den franske fotballstjernen Adil Rami (32) som har kapret hjertet til Anderson. 50-åringen flyttet nylig inn med Adil i Frankrike, og til Piers Morgan forteller hun at hun ofte kokkelerer i sexy antrekk for kjæresten.

- Han er fantastisk. Jeg elsker han. Jeg burde kanskje ikke snakke om det, jeg har ingen filter. Men jeg er veldig lykkelig i Frankrike.

Til tross for at Anderson er svært tilfreds i forholdet med fotballspilleren, ønsker hun ikke å gifte seg på nytt.

- Jeg bryr meg veldig mye om han og vi kommer godt overens. Det er viktig å være sammen i øyeblikket. Hvem vet hvor lenge denne verden skal vare. Man må nyte livet mens man kan.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!