Kongelig dåp i Sverige:

«Mystisk» mann på kongelig dåpsbilde

Flere bet seg merke i den ukjente mannen på kirketrappa.

UKJENT MANN: Flere la merke til at kongefamilien tilsynelatende hadde fått et nytt tilskudd under dåpsfotograferingen i helga. Foto: Fredrik Sandberg/ TT/ NTB
UKJENT MANN: Flere la merke til at kongefamilien tilsynelatende hadde fått et nytt tilskudd under dåpsfotograferingen i helga. Foto: Fredrik Sandberg/ TT/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag ble det storstilt, kongelig feiring i Stockholm da prins Julian Herbert Folke ble døpt. Det var nok mange kongehusfans som fulgte ivrig med da prinsesse Sofia (36) og prins Carl Philips (42) yngste barn ble døpt i et 115 år gammelt dåpsantrekk.

De to ble foreldre for tredje gang i mars, og gutten ble i helga døpt i kildevann fra Öland, en tradisjon kong Carl Gustaf (75) startet da hans egne barn ble døpt.

Dåpen samlet den svenske kongefamilien og andre gjester, blant annet jordmødre og leger.

Ukjent fjes

Prinsesse Madeleine (39) og ektemannen Chris O'Neill (47) var også til stede, få uker etter at prinsessen ble avbildet på svensk jord for første gang på over halvannet år. Ekteparet og de tre barna Leonore (7), Nicolas (6) og Adrienne (3) har nemlig vært «coronafast» i USA mesteparten av pandemien.

I helgas kongelige dåp dukket det også opp en herremann på kirketrappa som ikke har vært å se i kongelige sammenhenger tidligere.

Hele familien samlet seg nemlig for dåpsbilde etter begivenheten, men ved siden av Chris O'Neill dukket det opp et hittil ukjent fjes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer