Mystisk prinsesse involvert i voldssak

Prinsesse Hassa bint Salman skaper overskrifter verden over.

FORSVARER PRINSESSA: Her ankommer prinsessas advokat, Emmanuel Moyne, rettssalen i Paris tirsdag. Foto: AP / NTB Scanpix
FORSVARER PRINSESSA: Her ankommer prinsessas advokat, Emmanuel Moyne, rettssalen i Paris tirsdag. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den saudiarabiske kongefamilien er en av verdens rikeste, men også en av verdens minst omtalte. Mens man her til lands kan åpne et hvilket som helst ukeblad og se bilder av vår egen smilende konge- og kronprinsfamilie, er tilstandene i Saudi-Arabia og på Den arabiske halvøya generelt en helt annen.

Kronprins Mohammed bin Salman har mye politisk makt, og er ofte å se på offisielle tilstelninger og møter. Privatlivet hans er derimot godt skjermet, og få detaljer om hans faktiske hverdagsliv er kjent for offentligheten. I tillegg er også resten av hans familie godt skjermet.

Det har nå sørget for problemer i Paris, da hans søster, prinsesse Hassa bin Salman, for tida er tiltalt i en voldssak som er oppe for retten i den franske hovedstaden.

- Drep ham, den hunden

Det antas at prinsesse Hassa bint Salman er 43 år gammel, og at hun for tida befinner seg i hjemlandet. Det gjorde hun derimot ikke i september 2016, da hendelsen skal ha inntruffet.

Prinsessa er, ifølge The Guardian, tiltalt for å ha planlegge kidnapping av en egyptiskfødt arbeider i leiligheten hennes i Paris, og for vold etter å ha skulle ha beordret en av livvaktene sine til å banke ham opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer