Emmy-utdelingen 2017:

Én detalj vakte oppsikt under Emmy-utdelingen. Derfor gikk de med blå sløyfe

USAs TV-elite brukte den røde løperen som politisk protestplattform.

BLÅ SLØYFE: Flere store stjerner, deriblant Judith Light, Elisabeth Moss og Padma Lakshmi, vakte stor oppsikt på Emmy-utdelingen med sine blåsløyfer. Foto. NTB Scanpix
BLÅ SLØYFE: Flere store stjerner, deriblant Judith Light, Elisabeth Moss og Padma Lakshmi, vakte stor oppsikt på Emmy-utdelingen med sine blåsløyfer. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Natt til mandag var det duket for den 79. årlige Emmy-utdelingen i Los Angeles, der TV-bransjen skulle feire året som hadde gått. Serier som «Big Little Lies» og «The Handmaid's Tale» tok hjem flere av de prestisjetunge prisene, mens andre suksessprogrammer måtte gå tomhendt hjem.

Emmy-sendingen, som i Norge ble vist på TV 2 Livsstil, er todelt. Den første delen av sendingen var et slags vorspiel, der stjernene i kjent stil ankom den røde løperen en etter en i luksusdesign.

Alle prøver å utkonkurrere hverandre i hvem som kan skape mest blest rundt sitt eget antrekk, men enkelte av stjernene valgte å bruke et «fellesplagg».

Flere medier, deriblant E! News og USA Today, bemerket seg en trend blant de oppmøtte.

Demonstrerte

En tydelig, lyseblå sløyfe, plassert enten på antrekkenes krager, midjer eller på stjernenes vesker, var sterkt tilstedeværende på løperen. Det var ikke uten grunn.

Den blå sløyfa, som sto i sterk kontrast til mange fargevalg natt til mandag, var svært tydelig på stjernene. Twitter klødde seg imidlertid i hodet over hva grunnen til at den ble brukt var, i og med at det åpenbart var mer enn bare en uvanlig detalj.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer