Én gang i uka tisser Courteney Cox ute på ei gressmatte

- Jeg tenkte bare «til helvete med det».

ALT FOR HUNDENE?: Skuespiller Courteney Cox (48) røper at hun tisser utendørs en gang i uka for at de to hundene hennes skal være villige til å gjøre fra seg på gressmatta hun har lagt på balkongen til leiligheten. Foto: Stella Pictures
ALT FOR HUNDENE?: Skuespiller Courteney Cox (48) røper at hun tisser utendørs en gang i uka for at de to hundene hennes skal være villige til å gjøre fra seg på gressmatta hun har lagt på balkongen til leiligheten. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Etter at «Cougar Town»-stjerna Courteney Cox (48) og skuespillerektemannen David Arquette (41) gikk fra hverandre i 2010, har Cox flyttet sammen med dattera Coco (8) og hundene Hopper og Harley.

Å bo i en leilighet i 25. etasje har imdlertid ikke gått helt knirkefritt for den vesle familien.

- Jeg lurte på hvordan jeg skulle ordne dette. Jeg kan gå tur med hundene klokka ti på kvelden, men hva om de må gjøre fra seg midt på natta? Jeg kan ikke gå fra Coco, sier skuespilleren ifølge nettstedet Hollywood.com.

Ikke som planlagt For å løse det problemet, gikk Cox til anskaffelse av ei gressmatte, og plasserte den på balkongen.

Men de to hundene nektet likevel å følge eierens instrukser om å gjøre fra seg utendørs i 25. etasje.

- Jeg tenkte at gressmatta kom med noe prærieulv-tiss eller noe, slik at hundene ville markere det området noen andre hadde markert. Men den gjorde ikke det, sier Cox.

- Givende å tisse ute Det er i kveldens episode av komiker Ellen DeGeneres' talkshow at Cox forteller om hvordan hun lenge forsøkte iherdig, men at hun til slutt måtte ta saken i egne hender.

- Jeg tenkte bare «til helvete med det. Jeg får markere gresset selv». Og så gjorde jeg det. Jeg tenkte ikke helt gjennom det, men Hopper tisset der jeg hadde tisset, sier Cox ifølge Hollywood.

Til tross for at planen lyktes, etter litt prøving og feiling, går hundeluftinga fortsatt ikke helt på skinner.

- Uheldigvis får vi ei ny gressmatte hver uke. En gang i uka må jeg tisse på den. Når det er sagt, kan jeg fortelle deg hvor givende det er å tisse ute på gresset?

- Elsker ham fortsatt Den tidligere «Friends»-stjerna var i 11 år gift med skuespiller David Arquette. Paret tok ut seperasjon i 2010 og i juni i fjor var skilsmissen endelig og offisiell.

Til tross for at det er over to år siden forholdet mellom de to tok slutt, er det slett ingen sur tone mellom dem, kan Cox fortelle.

- Han er min aller beste venn. Jeg elsker ham fortsatt, sier Cox i episoden av «The Ellen DeGeneres Show», ifølge Huffington Post.

Hun understreker at de er et bra team, men at de vokste fra hverandre.

- Jeg setter mer pris på David nå enn noensinne. Jeg mener, det er tøft. Jeg anbefaler ikke skilsmisse generelt, men, du vet, han er min bestevenn og vi har begge vokst og forandret oss, sier «Cougar Town»-skuespilleren ifølge avisa.

FORTSATT VENNER: Ekteskapet mellom skuespillerne David Arquette og Courteney Cox tok slutt etter 11 år i 2010. - - Han er min aller beste venn. Jeg elsker ham fortsatt, sier Cox. Foto: AP Photo / InStyle, Casey Rodgers / NTB Scanpix
FORTSATT VENNER: Ekteskapet mellom skuespillerne David Arquette og Courteney Cox tok slutt etter 11 år i 2010. - - Han er min aller beste venn. Jeg elsker ham fortsatt, sier Cox. Foto: AP Photo / InStyle, Casey Rodgers / NTB Scanpix Vis mer