Prinsesse Diana:

Én spesiell detalj vekker oppsikt

Denne uka avduket prinsebrødrene statuen av Diana. Nå er det imidlertid flere som klør seg i hodet.

REAGERER: Flere fans har nå tatt til Twitter, etter at én spesiell detalj ble synlig. Foto: Dominic Lipinski / Pool Photo / AP / NTB
REAGERER: Flere fans har nå tatt til Twitter, etter at én spesiell detalj ble synlig. Foto: Dominic Lipinski / Pool Photo / AP / NTB Vis mer
Publisert

Denne uka kunne rojale fans glede seg over at brødrene prins William (39) og prins Harry (36) endelig ble gjenforent. Torsdag skulle nemlig avdøde prinsesse Diana ha fylt 60 år.

I den anledning var prins Harry tilbake i London, nærmere bestemt på Kensington Palace, med broren sin for å avduke en ny statue av mora.

«I dag, på det som ville vært vår mors 60-årsdag, husker vi hennes kjærlighet, styrke og karakter - kvaliteter som gjorde henne til en kraft for det gode rundt om i verden, og som endret utallige liv til det bedre», delte brødrene i en felles uttalelse i forbindelse med avdukingen.

Selve statuen av Diana, der hun holder rundt to barn, vekker nå stor oppsikt på sosiale medier. Det er nemlig flere som klør seg i hodet over én spesiell detalj.

«Ikke imponert»

For mens prinsebrødrene så ut til å nyte den spesielle dagen med store smil, er det ikke alle som er like fornøyde.

Statuen viser prinsesse Diana, som før sin død var kjent for sin evne til å få god kontakt med folket, holde rundt to barn - en jente og en gutt. Det står også en liten gutt i bakgrunnen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer