Kjendisene har nyttårsforsettene klare:

Én vil spise mer sjokolade, én ønsker å finne den rette og én vil trene mer

Slik skal de feire nyttårsaften, og dette ønsker de for det kommende året.

INN I DET NYE ÅRET: Kjendisene har store planer for 2017. Reising, kjørlighet og helse står i fokus det neste året. Foto: Jon Olav Nesvold/ NTB Scanpix, Terje Bendiskby/NTB Scanpix, Lise Åserud/NTB Scanpix
INN I DET NYE ÅRET: Kjendisene har store planer for 2017. Reising, kjørlighet og helse står i fokus det neste året. Foto: Jon Olav Nesvold/ NTB Scanpix, Terje Bendiskby/NTB Scanpix, Lise Åserud/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kalkunmiddager, hytteturer og høy champisfaktor. Kjendisene har lagt planene klare for nyttårsaften OG for det kommende året. Men hvem ønsker å finne den rette og hvem drømmer om motorsykkeltur til Sør-Amerika?

Vendela Kirsebom(49), supermodell og gründer:

Vendela har aldri hatt noe nyttårsforsett, men innrømmer til Dagbladet at mer trening står på agendaen for det nye året.

- Jeg må jobbe mer for å ivareta kroppen enn før. Før trengte jeg det jo ikke, men nå MÅ jeg virkelig det. Det er ikke like gøy lenger. Nå sykler og løper jeg, fordi det trives jeg med.

Flere venninneturer står også på planen- om venninnene hennes ønsker å bli med da.

- Jeg vil bli flinkere til å reise med venner, og selv om jeg egentlig ikke vil feire bursdagen min, har jeg veldig lyst til å ta med vennene mine til Tyrkia denne sommeren. Om noen tør å dra da, selvfølgelig.

I 2017 håper Vendela at flyktningssituasjonen blir løst, og at man kommer fram til noe som fungerer.

- Det er ubehagelig å gi videre en verden som er i den tilstanden den er i i dag. Jeg tror det er viktig at vi jobber for det.

- Når det gjelder nyttårsaften skal jeg feire den hos min bestevenninne og hennes mann. Vi skal spise hummer og kose oss skikkelig! Barna er så store at de feirer med sine egne venner. Før feiret vi alltid nyttårsaften sammen, men nå har de egne planer og har ikke tid til oss lenger.

TRENE PÅ: 
Vendela Kirsebom skal ikke ligge på latsida i 2017. Hun skal prøve å få inn flere 
treningsøkter i hverdagen, og vil gjerne reise mer enn hva hun gjorde i år.
 Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
TRENE PÅ:  Vendela Kirsebom skal ikke ligge på latsida i 2017. Hun skal prøve å få inn flere 
treningsøkter i hverdagen, og vil gjerne reise mer enn hva hun gjorde i år. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Vis mer

Kathrine Sørland (35), programleder og modell

I fjor var Kathrines nyttårsforsett å tilbringe mer tid med guttungen og familien, og det gjelder i år også.

- Kvalitetstid blir viktigere og viktigere, spesielt når jeg har en travel hverdag, sier Kathrine til Dagbladet. Hun har også store planer om å smile mer, noe hun oppfordrer alle til å gjøre. - Vi må bli flinkere til å utstråle positivitet i 2017. Også på en gråværsdag andre uka i januar! Dessuten skal jeg faktisk spise mer melkesjokolade, for det gjør meg så glad!

En hyttetur til Geilo er planen for nyttårsaften, og der skal også sønnen hennes stå på slalåm for første gang.

- Det blir gøy! Jeg gleder meg også til å slappe av og nyte tiden før det nye året starter. Derfor skal jeg avslutte året med en god dose frisk luft og boksvin!

AVSLUTTER MED VIN: Kathrine Sørland skal på fjellet nyttårsaften, der hun skal gå inn i det nye året med frisk luft og kartongvin. 
Foto:Nina Ruud
AVSLUTTER MED VIN: Kathrine Sørland skal på fjellet nyttårsaften, der hun skal gå inn i det nye året med frisk luft og kartongvin.  Foto:Nina Ruud Vis mer

Bjørnar Moxnes (31), leder for partiet Rødt

I år, som i fjor, har Bjørnar planer om å forbedre seg som menneske og blir flinkere til å trene. Når det gjelder nyttårsaften skal familien for første gang feire den på hytte med gode venner.

- Jeg håper også på at det kommer noe snø snart slik at vi kan stå på ski, sier han til Dagbladet. Ønskene for 2017 har han også klare:

- Målet er at Rødt kommer inn på Stortinget , og at vi blir kvitt Høyre og Frp-regjeringen.

POLITISKE
 PLANER: Bjørnar Moxnes vil gjerne inn på Stortinget neste år.  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
POLITISKE PLANER: Bjørnar Moxnes vil gjerne inn på Stortinget neste år.  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Laila Lochert(40), Farmen-vinner 2016

I 2016 hadde Laila Lochert store planer om å begynne å røyke.

- Men det klarte jeg ikke! Neida, jeg må bare tulle litt med alle de som har som forsett å slutte! Mitt forsett i år handler om å sette av mer tid til venner. Å dra på besøk til de som trenger det. Vi må alle bli flinkere til å legge vekk mobil og data og være mer tilstede i den gode samtalen. Jeg håper også at jeg finner den rette i 2017!

Planene for nyttårsaften har hun også lagt.

- Jeg skal feire årets siste dag med nære venner og ungene deres. Dagen starter med en fjelltur, og deretter blir det høy champisfaktor utover kvelden. Vi skal spise kalkun og kos oss i bygda der jeg kommer fra. Jeg er ikke spesielt glad i raketter da Tirill (hunden min) blir så redd. Derfor pleier jeg som regel å være på bygda der det er mindre styr, sier Farmen-vinneren 2016 til Dagbladet.

VIL FINNE KJÆRLIGHETEN: Laila Lockert vant «Farmen» på TV 2, og har store planer for det kommende året. Mest av alt vil hun finne kjærligheten.
 Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet  
VIL FINNE KJÆRLIGHETEN: Laila Lockert vant «Farmen» på TV 2, og har store planer for det kommende året. Mest av alt vil hun finne kjærligheten. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet   Vis mer

Vibeke Skofterud(36) tidligere langrennsløper og ekspertkommentator på Eurosport

Skofterud har aldri hatt nyttårsforsetter, og har ingen planer om å legge noen i år heller.

- Et dritkjedelig svar kanskje, men det er sant! Jeg tror jeg bare ønsker å være et godt menneske mot andre. Være kul mot folk rett og slett.

Og hva angår nyttårsaften, er planene få!

- Jeg skulle egentlig jobbe, men da det ikke ble noe av har jeg faktisk ingen planer! Som regel har jeg vært på reise eller tour de ski på nyttårsaften, så jeg har ikke et spesielt forhold til den dagen.

INGEN FORSETTER: Vibeke Skofterud nøyer seg med å håpe at alle kan være snille og greie mot hverandre.
 Foto: NTB scanpix
INGEN FORSETTER: Vibeke Skofterud nøyer seg med å håpe at alle kan være snille og greie mot hverandre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Eilev Bjerkerud, «Farmen»-vinner 2015 og «Skal vi Danse»-vinner 2016

I fjor hadde Eilev som forsett å gå en lang tur på ski i 2016. Det gikk sånn halvveis.

- Planen var å krysse Jotunheimen, men det ble halve turen. Jeg klarte bare å krysse Hardangervidda på grunn av en skade.

I 2017 har Eilev derimot en stor drøm han håper går i oppfyllelse.

- Jeg drømmer om å krysse Sør-Amerika på langs på en motorsykkel, akkurat som Che Guevara og kompisen gjorde på 50-tallet. Stoppe innom flere salsaklubber og sånt!

Planen for nyttårsaften har han også klar :

- Jeg skal på en lokal fest i bygda og feire med venner og familie!

 SYKKELTUR:
 Eilev Bjerkerud har en stor drøm han gjerne vil få til i 2017. Han vil reise i Che Guevaras motor-sykkelspor i Sør-Amerika. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
 SYKKELTUR: Eilev Bjerkerud har en stor drøm han gjerne vil få til i 2017. Han vil reise i Che Guevaras motor-sykkelspor i Sør-Amerika. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer