Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Nå beklager «Farmen»-Finn Olav

- Jeg er lei meg.

«FARMEN»-KONFLIKT: Deltakerne Olav Harald Ulstein, Magnhild Vik og Finn Olav Odde. Foto: Øistein Norum Monsen / Benjamin Ward
«FARMEN»-KONFLIKT: Deltakerne Olav Harald Ulstein, Magnhild Vik og Finn Olav Odde. Foto: Øistein Norum Monsen / Benjamin Ward Vis mer

(Dagbladet): Årets versjon av realityserien «Farmen» har vært omstridt.

Flere av deltakerne har vært i konflikt med hverandre, og det er spesielt en krangel mellom deltakerne Olav Harald Ulstein og Finn Olav Odde som har fått mye oppmerksomhet.

I Dagbladet i dag går finaledeltakeren Magnhild Vik ut og forteller sin versjon av saken (krever Pluss-abonnement). Vik støtter Olav Harald Ulstein, og mener at Finn Olav Oddes mange utsagn i etterkant av «Farmen» har vært urettferdige.

Olav Harald Ulstein er glad for å få støtte fra Magnhild Vik.

- Støtter Magnhild - Jeg støtter Magnhild 100 prosent i det hun sier. Jeg kjenner meg veldig godt igjen i de følelsene som tydeligvis ligger bak det at hun nå tar bladet fra munnen, sier han til Dagbladet.

Han har valgt å ikke kommentere de fleste uttalelsene Finn Olav Odde har kommet med, men nå velger han likevel å støtte Magnhild Vik.

- Jeg har valgt å la uttalelsene hans stå for seg selv. Jeg hadde bestemt meg for å ligge lavt, men når jeg ser at Magnhild også blir møtt med karakteristikker fra Finn Olav, da går det rett og slett ikke an å la det stå uimotsagt, sier han, og legger til:

- Dessverre for ham så begynner det nå å bikke andre veien.

Både Finn Olav Odde, Magnhild Vik og Frank Tore Aniksdal har sagt at de vurderer å droppe finalefesten til helga. Ulstein har derimot ingen planer om å gå glipp av den.

- Flybillettene ligger klar, så jeg tar utgangspunkt i at jeg skal. Men jeg har snakka med Magnhild, og hvis hun vurderer det dithen at hun ikke drar, så må jeg vurdere det en gang til, sier han.

- Beklager på det sterkeste Finn Olav Odde er lei seg for at konfliktene har eskalert.

- Jeg syns det er forferdelig at det har blitt som det har blitt. Jeg beklager at jeg har bidratt til at ordet «mobbing» har kommet fram, sier han, og legger til:

- Jeg har aldri følt meg mobbet og jeg ble aldri mobbet på «Farmen».

Han beklager både til Magnhild Vik og til Olav Harald Ulstein.

- Jeg er lei meg for at jeg har bidratt til at familien rundt Magnhild og Olav Harald lir av dette. Jeg beklager at jeg kalte Magnhild et «mobbe-troll», det ble tatt ut av sammenheng og ble hengende i løse lufta. Det skulle aldri ha blitt sagt, og det beklager jeg på det sterkeste, sier han.