Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Nå beklager Jesse James til Sandra Bullock og barna

Utroskapsryktene har florert i amerikanske medier.

BEKLAGER: Jasse James. Foto: Reuters/michellebombshell.com
BEKLAGER: Jasse James. Foto: Reuters/michellebombshell.com Vis mer

||| Det ble tidligere i dag kjent at Sandra Bullock (45) avlyser en planlagt Europa-tur for å kaste glans over filmen «The Blind Side»s premiere i England. 45-åringen har nylig vunnet Oscar for sin rolle i filmen. Turen ble avlyst på grunn av «uforutsette personlige årsaker».

«Evil slut»Det skjedde samtidig som det nye nummeret av kjendisbladet In Touch kom på gata i USA med påstander om at hennes ektemann Jesse James (40) i 11 måneder har hatt et forhold til den tungt tatoverte fetishmodellen og tobarnsmoren Michelle McGee.

Hun er også kjent som «Michelle Bombshell» fra assorterte nettsteder - slik som Facebook, der hun omtaler seg selv som «evil slut».

I en uttalelse til People.com beklager han til kona og deres tre barn. Han tar fullt ansvar for at idyllen har slått sprekker.

- Håper de kan tilgi meg- Majoriteten av påstandene som har dukket opp er usanne og falske. Utover det ønsker jeg ikke å brette ut denne privatsaken, sier han i uttalelsen.

- Det er bare en person som har skyld i denne situasjonen, og det er meg. Det er på grunn av min dårlige dømmekraft at jeg fortjener alt det vonde som kommer i min retning. Saken har gjort vondt for min kone og barna. Jeg er ekstremt lei meg for å ha skyld i det. Jeg er virkelig lei meg for den sorg jeg har forårsaket dem. Jeg håper de en dag kan klare å tilgi meg, sier han videre.

Hevdet han var separertJesse James er kjent fra Discovery Channel-seriene «Motorcycle Mania» og «Monster Garage».

KNUTE PÅ TRÅDEN: Sandra Bullock dropper å reise til England for å kaste glans over "The Blind Side"-premieren. Ryktene går om at ektemannen Jesse James skal ha hatt et forhold til en modell. Foto: STELLA PICTURES
KNUTE PÅ TRÅDEN: Sandra Bullock dropper å reise til England for å kaste glans over "The Blind Side"-premieren. Ryktene går om at ektemannen Jesse James skal ha hatt et forhold til en modell. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Han giftet seg med Bullock i 2005 og har stått trofast omslynget med henne på den røde løperen, seinest på Vanity Fairs Oscar-nachspiel for to uker siden.

James angivelige elskerinne sier til In Touch at hun først tok kontakt med James' West Coast Choppers fordi hun ønsket å jobbe som modell for merket.

Men motorsykkeltøffingen skal ha svart med personlige oppfordringer om at de to måtte bli kjent.

Etterhvert som forholdet utviklet seg skal han ha hevdet at han var separert fra Bullock, mens hun i virkeligheten var bortreist nettopp for å spille inn «The Blind Side».

TATOVERINGSBABE: Michelle «Bombshell» McGee. Foto: Faksimile, januarnummeret til International Tatoo
TATOVERINGSBABE: Michelle «Bombshell» McGee. Foto: Faksimile, januarnummeret til International Tatoo Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media