Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas:

Nå bekrefter «Farmen»-profilen og «Skam»-stjerna forholdet

Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas har funnet lykken.

KJÆRESTER: Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas bekrefter at de er i et forhold. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet / NTB Scanpix
KJÆRESTER: Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas bekrefter at de er i et forhold. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Over lengre tid har det vært spekulasjoner om hvorvidt de to tv-profilene Amalie Snøløs (22) og Herman Tømmeraas (21) har hatt mer enn et vennskapelig forhold.

De siste ukene har duoen lagt ut flere bilder av seg selv i kjærlige positurer på sine respektive Instagram-kontoer. Nå bekrefter Snøløs og Tømmeraas at det har oppstått romantiske følelser mellom dem, og at de er et par.

- Ja, vi er kjærester. Men vi ønsker ikke å kommentere saken utover det, sier Herman og Amalie til VG.

@hermantommeraas & @amaliesnolos 🧜🏾‍♂️🧜🏼‍♀️

Et innlegg delt av Hakon Jorgensen • Portrait (@hakonjorgensen)

Herman Tømmeraas ble for alvor kjent for det norske folk i rollen som Penetrator-Chris i kjempesuksessen «Skam».

Han var imidlertid skuespiller lenge før han fikk rollen som i ovennevnte serie. I 2011 var han med i NRK-serien «Stikk» der han spilte karakteren Truls.

- Kommentarer på oppførselen

Snøløs var på sin side deltaker i høstens versjon av «Farmen» på TV 2.

22-åringen har fått en god porsjon oppmerksomhet etter at hun dukket opp på tv, både fra tv-seere og media. 22-åringen har tidligere fortalt til Dagbladet at trykket fra offentligheten har vært tålelig.

- Det har vært noen kommentarer på oppførselen min, men alle kan ikke framstå som et glansbilde, tenker jeg. Ellers har det jevnt over vært hyggelig, fortalte sørlandsjenta, som blant annet har fått tilbud om å spille i pornofilm.

- ALDRI OPPDAGET: «Farmen»-deltagerne Karoline Røed og Amalie Snøløs om hemmelig grøtstjeling og sabotasje. Video: Christian Roth Christiansen Vis mer

Spekulasjoner om romanse

Tidligere i høst skapte Snøløs, som studerer i Oslo, for øvrig overskrifter etter en påstått romanse med meddeltaker Mats Beylegaard Brennemo (28), som førstnevnte avviste blankt.

Kjærlighetsryktene har tidligere også florert rundt Astrid S og «SKAM»-stjerne Herman Tømmeraas.

I musikkvideoen til «Such A Boy» spiller blant annet Astrid og Herman kjærester.

Det har oppstått romanserykter, både før og etter musikkvideoen, mellom de unge talentene. Duoen har tidligere avvist et kjæresteforhold til VG.

- Uansett hvem man poster bilder med på sosiale medier, kommer det kommentarer på om man er et par. Men jeg og Herman er nok bare veldig gode venner, sa Astrid S til avisa.

VEIEN VIDERE: Skuespillerne i «Skam» forteller om hva planene deres i livet er etter at innspillingen nå er over. Video: Henriette Eilertsen / Marie Røssland Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer