BEKREFTER NYHETEN: Kim Kardashian og Kanye West blir snart foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix
BEKREFTER NYHETEN: Kim Kardashian og Kanye West blir snart foreldre igjen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kim Kardashian:

Nå bekrefter hun babynyheten

Realitystjerna og ektemannen blir firebarnsforeldre.

I begynnelsen av januar skrev en rekke amerikanske medier, deriblant People, at realitystjerna Kim Kardashian (38) og ektemannen Kanye West (41) venter sitt fjerde barn via surrogatmor.

Kilder som står paret nær bekreftet nyheten til nettstedet, men paret selv har ikke kommentert ryktene - før nå.

Det var da Kim Kardashian og søstrene Kourtney Kardashian (39) og Khloé Kardashian (34) nylig gjestet talkshowet «Watch What Happens Live», at 38-åringen kunne fortelle til Andy Cohen at hun og ektemannen utvider familien, og at de denne gangen venter en liten gutt.

Ifølge Mirror avslørte hun samtidig at babyen vil «komme snart».

- Vel, nyheten er ute. Jeg ble full på julefesten vår, og jeg fortalte det til noen folk. Jeg kan ikke huske hvem jeg sa det til, for jeg blir aldri full, sa Kardashian i programmet.

Fra før av har stjerneparet Saint (3) og North (5), samt Chicago (1). Sistnevnte fikk de også fikk ved hjelp av surrogati.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

Trebarnsmor

Det var på denne tiden i fjor at realitystjerna ble mor for tredje gang. Da delte paret nyheten selv på internett.

- Vi er utrolig takknemlige overfor surrogatmoren som gjorde at våre drømmer ble oppfylt med livets største gave. Vi vil også takke våre fantastiske leger og sykepleiere for å ha tatt hånd om oss. North og Saint er veldig fornøyd med å kunne ønske lillesøster velkommen, skrev stjerna på sin nettside den gang.

Også den gang verserte ryktene lenge før paret kommenterte saken selv.

Den gang strevde stjernen med å bli gravid, og legene skal også ha frarådet henne å prøve, og derfor ble surrogati en naturlig løsning for paret.

Ny surrogatmor

Ekteparet, som betalte i dyre dommer for det forrige svangerskapet, skal ha vært svært fornøyd med prosessen og knyttet nære bånd til kvinnen som bar frem datteren Chicago.

Ifølge People har de likevel valgt å benytte en annen surrogatormor for å bære fram sitt fjerde barn.

GRAVID: Kim Kardashian gikk sist gravid med sønnen Saint i 2015. Da ekteparet ønsket seg et tredje barn, ble surrogati en naturlig løsning. Nå venter de sitt fjerde barn, også ved hjelp av samme metode. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Kim Kardashian gikk sist gravid med sønnen Saint i 2015. Da ekteparet ønsket seg et tredje barn, ble surrogati en naturlig løsning. Nå venter de sitt fjerde barn, også ved hjelp av samme metode. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Surrogatbyttet skal ikke ha vært et opprinnelig ønske fra ekteparet, men skyldes medisinske grunner.

- De hadde håpet å kunne benytte seg av samme gestasjonelle surrogatormor (der kvinnen er genetisk ubeslektet med barnet), men forsøket lyktes ikke. Paret har derfor funnet en annen, som nå er gravid, har en kilde fortalt til ukebladet.

Ifølge Mirror er den nye surrogatmoren godt kjent med Kim Kardashian og Kanye West, og stjerneparet skal sørge for at hun har alt hun trenger. Nettstedet skriver også at 38-åringen er med på alle legebesøk for å se til at alt står bra til med babyen.

GRÅTKVALT: Det blå tårevått da Kim Kardashian West åpnet seg opp om hvordan hun taklet Paris-ranet og hvordan det har endret livet hennes. Hun gjestet TV-showet The Ellen Show. Video: EllenTube via TV3 Vis mer