Trine Lise Olsen:

Nå bekrefter hun forholdet

- Vi er fortsatt veldig forelsket.

PAR I HJERTER: Trine Lise Olsen begynte å date en ny mann i mai. Nå bekrefter hun overfor Dagbladet at hun og «B.T» har blitt kjærester. Foto: Privat
PAR I HJERTER: Trine Lise Olsen begynte å date en ny mann i mai. Nå bekrefter hun overfor Dagbladet at hun og «B.T» har blitt kjærester. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I starten av mai kunne komiker Trine Lise Olsen (44) røpe at hun hadde fått en ny flørt i livet sitt, etter et svært vellykket sveip på datingappen Tinder.

- Vi slettet Tinder sammen. Så får vi se, det er jo tidlig, men så langt er det veldig, veldig hyggelig. Vi er sånn tullete forelsket, sånn at jeg blir flau, uttrykket komikeren overfor Dagbladet da.

Siden den gang har 44-åringen til stadighet delt bilder av sin nye flamme på Instagram, uten at hun har bekreftet at de har blitt kjærester. Nå innrømmer imidlertid Olsen at romansen har utviklet seg til et forhold.

- Vi er fortsatt veldig forelsket. Det går veldig bra med oss, og vi er offisielt kjærester, sier Trine Lise Olsen til Dagbladet.

Den populære komikeren vil imidlertid ikke røpe identiteten på mannen som har kapret hjertet hennes. Tidligere har Olsen imidlertid avslørt at hun kaller ham for «B.T».

Lav profil

44-åringen sier videre at kjæresten ønsker å holde en lav profil i rampelyset, noe som er årsaken til at hun ikke går ut med navnet hans, eller ønsker å kommentere kjærestenyheten ytterligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer