STO BRUD FOR ANDRE GANG: Hollywood-yndlingen Gwyneth Paltrow har giftet seg med produsenten Brad Falchuk. Foto: NTB Scanpix
STO BRUD FOR ANDRE GANG: Hollywood-yndlingen Gwyneth Paltrow har giftet seg med produsenten Brad Falchuk. Foto: NTB ScanpixVis mer

Gwyneth Paltrow:

Nå bekrefter hun giftermålet

Delte forevigelse av gifteringene på Instagram.

I november 2017 ble det kjent at «Glee»-produsent Brad Falchuk (47) hadde fridd til den verdenskjente skuespilleren Gwyneth Paltrow (46). Duoen holdt forholdet hemmelig fram til september 2015, da de dukket opp sammen på premieren av «Scream Queens» i Los Angeles.

Siden den gang er det blitt spekulert på når de to eventuelt skulle gifte seg. Nå har fansen fått det de ønsket seg.

Etter en rekke skriverier gjennom helga, om at bryllupet akkurat har funnet sted, bekrefter Paltrow giftermålet på Instagram:

Luksuriøst

Skuespilleren lar bildet, som etter alt å dømme viser hennes egen og Falchuks giftering-pyntede hånd, tale for seg selv.

Ifølge flere amerikanske medier skal stjerneparet ha blitt rette ektefolk lørdag. E! Online skriver at de to giftet seg under en intim seremoni i deres egen hage.

Bryllupet skal ha funnet sted i rikmannsstrøket Hamptons, og mediene skal ha det til at festen hadde litt av en gjesteliste. Blant andre skal Robert Downey Jr., Cameron Diaz og Steven Spielberg ha sittet i hagen da paret ga hverandre sine ja.

Det har seinere dukket opp flere bilder av hagen, tatt fra lufta, hvor det tydelig kommer fram at det er duket for fest. Store telt, kasser med champagne og lydanlegg ble før helgen rigget opp, og store hvite buketter med ferske blomster ble fraktet inn.

HAR HOLDT EN LAV PROFIL: Tross giftermål har Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk foreløpig vist seg lite sammen i offentlig sammenhenger. Foto: NTB Scanpix
HAR HOLDT EN LAV PROFIL: Tross giftermål har Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk foreløpig vist seg lite sammen i offentlig sammenhenger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kvelden før den store dagen, altså fredag kveld amerikansk tid, skal paret ha vært på middag i huset til Jerry Seinfeld. Han og kona valgte å arrangere en såkalt «rehersal dinner», som er en amerikansk tradisjon og ofte avholdes kvelden før den store dagen.

- Vakkert å være gift

På spørsmål om hvorfor Paltrow nå ville gifte seg igjen, etter skilsmissen fra Coldplay-vokalisten Chris Martin (41), svarte hun følgende i et intervju nylig.

- Jeg vil gjøre mitt beste, igjen. For meg er det noe virkelig vakkert i det å være gift, har Paltrow uttalt.

Det er ikke kjent hvor det nygifte paret tenker å dra på bryllupsreise, men kjenner vi dem rett, blir det luksuriøst.

Gwyneth Paltrow var tidligere forlovet med den anerkjente skuespilleren Brad Pitt (54), men de to valgte å bryte med hverandre i 1997. I 2003 giftet hun seg med Coldplay-vokalist Chris Martin, men de gikk hver til sitt i 2014.

Etter to år som separert, ble skilsmissen godkjent sommeren 2016.

Var deprimert

Duoen gått foran som et godt eksempel på hvordan man kan bevare vennskapet og familiebåndene til tross for brudd.

Ett år etter bruddet innrømmet «Coldplay»-vokalisten at det hele har vært tøft.

- Jeg våkner fremdeles mange dager og er deppa, men nå føler jeg at jeg har riktige redskaper til å snu det vonde rundt, fortalte han den gang til Sunday Times, ifølge UsWeekly.com.

Paltrows eks fant i desember lykken med «Fifty Shades»-stjernen Dakota Johnson (29)