BRYTER TAUSHETEN: «Transformers»-stjernene Meghan Fox og Shia LaBeouf ble verdenskjent over natta i 2007. Nå snakker førstnevnte ut om hittil ubekreftede rykter. Foto: NTB Scanpix
BRYTER TAUSHETEN: «Transformers»-stjernene Meghan Fox og Shia LaBeouf ble verdenskjent over natta i 2007. Nå snakker førstnevnte ut om hittil ubekreftede rykter. Foto: NTB ScanpixVis mer

Meghan Fox og Shia LaBeouf:

Nå bekrefter hun omsider de 10 år gamle ryktene

Meghan Fox avslører at hun hadde et romantisk forhold til skuespillerkollegaen.

Megan Fox (32) var det store bombenedslaget i filmverdenen i 2007, da både menn og kvinner verden over siklet etter bildene av henne i «Transformers».

At 32-åringen hadde en god kjemi med skuespillerkollega Shia LaBeouf (32) på lerretet, har det aldri hersket noen tvil om. Grunnet de romantiske scenene, tok det heller ikke lang tid før både fans og kulørt presse spekulerte heftig på en mulig romanse også utenfor settet.

HETE SCENER: Verken Shia LaBeouf eller Meghan Fox har nektet for at de hadde svært god kjemi på settet. Nå viser det seg at det fantes mer mellom dem enn det offentligheten fikk vite. Foto: NTB Scanpix
HETE SCENER: Verken Shia LaBeouf eller Meghan Fox har nektet for at de hadde svært god kjemi på settet. Nå viser det seg at det fantes mer mellom dem enn det offentligheten fikk vite. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to stjernene holdt imidlertid kortene tett til brystet, og i takt med tida opphørte romansefokuset. To år seinere var sirkuset imidlertid i gang igjen - da LaBeouf og Fox spilte mot hverandre i oppfølgeren «Transformers 2».

- Glad i ham

Som kjent fikk ikke offentligheten slukket sladdertørsten heller den gang. Først nå, ti år seinere, tar Fox bladet fra munnen om det «alle» lurte på.

Det er under en gjesteopptreden på «Watch What Happens Live with Andy Cohen» at 32-åringen omsider innrømmer en tidligere romanse med LaBeouf.

2009: Meghan Fox erkjenner at det var romantiske følelser mellom henne og LaBeouf. Foto: NTB Scanpix
2009: Meghan Fox erkjenner at det var romantiske følelser mellom henne og LaBeouf. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var en romantisk relasjon mellom oss, det kan jeg bekrefte. Jeg er veldig glad i ham, og det har jeg aldri lagt skjul på - jeg er glad i ham, sier Fox, ifølge CNN.

Selv om skuespilleren endelig bekrefter at forholdet baserte seg på mer enn bare det vennskapelige, understreker hun at romansen ikke varte særlig lenge.

Giftet seg

I 2010 giftet Fox seg nemlig med den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Brian Austin Green (45). Paret hadde hatt et av-og-på-forhold siden 2004, og brøt faktisk forlovelsen ett år i forkant av bryllupet, før de fant tilbake til hverandre.

Forholdet har siden vært utsatt for en rekke bruddrykter, og i 2015 kunngjorde paret at de skulle skilles.

Saken fortsetter under:

TURBULENT: Megan Fox var bare 18 år da hun ble sammen med 13 år eldre Brian Austin Green. Paret har vært sammen - med enkelte opphold - siden 2004. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT: Megan Fox var bare 18 år da hun ble sammen med 13 år eldre Brian Austin Green. Paret har vært sammen - med enkelte opphold - siden 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Noen måneder seinere gjorde de derimot en helomvending, etter at det hadde blitt kjent at paret ventet sitt tredje barn sammen.

Det er heller ikke til å stikke under stol at Fox ikke lenger er like aktuell i rampelyset.

- Følte seg usikker

Etter at den første «Transformers»-filmen ble lansert, var ansiktet hennes i alle kanaler. Tennessee-jenta ble raskt kåret til verdens mest sexy kvinne. Hun prydet forsiden på internasjonale magasiner, dukket stadig opp i tv-intervjuer og på eksklusive rød løper-arrangementer. Alt dette med pressen hakk i hæl.

ETTERTRAKTET: Megan Fox var på alles lepper fra 2007 til 2009. Hun er blant annet kåret til verdens mest sexy kvinne av en rekke magasiner. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Megan Fox var på alles lepper fra 2007 til 2009. Hun er blant annet kåret til verdens mest sexy kvinne av en rekke magasiner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da «Transformers: Dark of the Moon» fra 2011 skulle igangsettes var hun imidlertid byttet ut med den britiske undertøysmodellen Rosie Huntington-Whiteley.

Kollega Shia LaBeouf har tidligere uttalt at Fox selv var ubekvem ved hvordan hun ble framstilt i filmserien.

- Hun hadde en Spice Girls-aktig styrke ved seg, og en bevissthet på likestilling, som gjorde at hun følte seg usikker på å involvere seg med Michael Bay (regissør, journ.anm.). Noen mener han har en lite ærbar måte å filme kvinner på, sa LaBeouf i et intervju med Los Angeles Times i 2011.

- Mike filmer damer for å appellere til en 16-årings seksualitet. Og jeg tror aldri Megan ble komfortabel med det.

- Bruker deg

Fox medvirket i flere film- og tv-prosjekter etter «Transformers», deriblant den svarte komedien «Jennifer's Body».

Dette til tross: De store filmprosjektene uteble.

I 2009 ga filmnettsiden Moviefone henne en mindre hyggelig utmerkelse. Hun ble nemlig kåret til den dårligste skuespilleren i året som hadde gått.

At Fox selv har sterke meninger om filmindustrien, og hvordan man blir behandlet som skuespiller, kom tydelig fram i et intervju med E! News i februar.

- Så lenge man overlever innspillingen, og de har fått det de trenger av deg, så et det ingen som bryr seg hvorvidt du faller om og dør etterpå.

Den hardtslående kritikken mot bransjen stoppet ikke der.

- Det finnes ingen omtanke for din sikkerhet eller helse. De bruker deg bare for egen vinning, sa hun.