Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Miranda Kerr og Evan Spiegel:

Nå bekrefter superparet bryllupet

Toppmodellen deler bilder fra bryllupet med Snapchat-gründeren.

HAR GIFTET SEG: Snapchat-gründer Evan Spiegel og supermodell Miranda Kerr giftet seg i mai, men har holdt tett om bryllupet helt til nå. I en artikkel i motemagasinet Vogue deler de bilder og personlige detaljer fra den store dagen. Foto: AFP/ NTB scanpix
HAR GIFTET SEG: Snapchat-gründer Evan Spiegel og supermodell Miranda Kerr giftet seg i mai, men har holdt tett om bryllupet helt til nå. I en artikkel i motemagasinet Vogue deler de bilder og personlige detaljer fra den store dagen. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den siste tida har det svirret rykter om at superparet Miranda Kerr (34) og Evan Spiegel (27) har giftet seg i all hemmelighet. De har begge holdt tett om bryllupet, men i denne månedens utgave av Vogue kommer sannheten fram.

Den verdenskjente fotografen Patrick Demarchelier, som ofte samarbeider med den anerkjente motebibelen, var nemlig til stede i det ekstravagante bryllupet.

Resultatet ble flere bilder og et stort intervju med paret i bladet, fra bryllupet som «bare» hadde 45 gjester.

Kjoledrøm

Dette er også første gang fansen får et glimt av supermodellens kjole, som var spesiallaget for anledningen. Den var signert Dior, og er av såkalt haute couture-kvalitet.

- Jeg kunne ærlig talt ikke ha sett for meg en vakrere brudekjole, sier Kerr til Vogue.

Kjolen ble designet av Diors kunstneriske direktør Maria Grazia Chiuri, som de siste månedene har fått mye skryt for arbeidet sitt. Den var inspirert av Grace Kelly, som brukte en liknende kjole i 1956 da hun giftet seg med Monacos prins Rainier.

Kerr forteller at hun nå har bestemt seg for å bli mer klassisk i klesveien, og at hun har latt seg inspirere av blant andre bestemoren sin.

- Mine største inspirasjonskilder har alltid vært Grace, Audrey Hepburn, og bestemoren min. Hun er 80 og ser veldig fin ut. Fine bukser, en hvit bluse, et skjerf og litt hæler, forteller modellen til Vogue.

Mirandas bryllupskjole, som trolig kostet flere hundre tusener av kroner, var utsmykket med liljer. På hodet hadde bruden et tradisjonelt slør og en perle-tiara, laget av Stephen Jones.

Under flere av bildene, som stjernen selv har lagt ut på Instagram, renner kommentarene inn. Flere kaller kjolen det vakreste de har sett, mens andre bruker anledningen til å gratulere det nygifte paret.

Saken fortsetter under bildet.

IKONISK INSPIRASJON: Grace kelly regnes fortsatt som et av Hollywoods fremste stilikoner, 35 år etter sin død. Her er hun avbildet på bryllupsdagen sin i 1956, sammen med prins Rainier av Monaco. Foto: AFP/ NTB scanpix
IKONISK INSPIRASJON: Grace kelly regnes fortsatt som et av Hollywoods fremste stilikoner, 35 år etter sin død. Her er hun avbildet på bryllupsdagen sin i 1956, sammen med prins Rainier av Monaco. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Fikk Snapchat-nekt

Da ryktene om bryllupet først begynte å svirre, meldte amerikanske medier som People Magazine og Us Weekly om et lite og intimt bryllup, som ble arrangert hjemme hos det berømte paret.

I Vogue-artikkelen om bryllupet kommer det fram at paret gjorde yoga sammen for å roe nervene før vielsen, og at de påla gjestene et forbud mot å publisere noe som helst fra den store dagen på sosiale medier.

Bryllupet var også såpass jordnært at Kerr faktisk lagde hovedretten selv: Ovnsstekt kylling med gurkemeie og sitron, som er en av yndlingsrettene til Spiegel.

Imidlertid nøyde hun seg med å lage mat til sin tilkommende ektemann. Bryllupsgjestene ble servert den samme menyen, men den maten var tilberedt av et cateringfirma, ifølge Vogue.

Saken fortsetter nedenfor.

Such a magical day 😍❤️😍

Et innlegg delt av Miranda (@mirandakerr)

Thank you Maria Grazia Chiuri and @dior for creating my dream wedding dress ✨❤️🙏🏻😍

Et innlegg delt av Miranda (@mirandakerr)

Fant kjærligheten

Spiegel, som for øvrig er blitt omtalt som en av verdens kjekkeste milliardærer, har hatt hell i kjærligheten. I tillegg til at han angivelig skal ha hatt flere stevnemøter med kjente popartister og modeller, skjøt han i 2015 «gullfuglen».

Han ble sammen med Kerr, som tidligere var gift med «Ringenes Herre»-stjerna Orlando Bloom (40). Og i fjor sommer offentliggjorde paret at de skulle gifte seg. Kerr annonserte forlovelsen med et tydelig Snapchat-inspirert innlegg på Instagram.

Paret møtte hverandre for første gang på en Louis Vuitton-middag i New York i 2014, og i juni året etter begynte de å date.

I et intervju med Net-a-porter i fjor fortalte Miranda at aldersforskjellen mellom henne og Spiegel slett ikke er en utfordring - snarere tvert imot.

- Han er 25, men han oppfører seg som om han er 50. Han er ikke ute og fester. Han går på jobb og kommer hjem etterpå. Vi går ikke ut. Vi vil heller være hjemme, spise middag og legge oss tidlig, avslørte hun, og la til:

- På noen områder så føles han som en yngre mann. Jeg har virkelig fått det beste av to verdener.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!