Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Nå blir de samboere

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom flytter sammen.

FLYTTER SAMMEN: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom blir samboere: Foto: Tore Meek / NTB scanpix
FLYTTER SAMMEN: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom blir samboere: Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TV-profilen Petter Pilgaard (39) og tidligere supermodell Vendela Kirsebom (52) blir samboere. Det skriver TV 2.

Nyheten kommer fram i en pressemelding fra kanalen, der de annonserer at det kommer en ny sesong av parets realityserie, «Vendela + Petter».

- Dette er kanskje noe av det største vi kommer til å gjøre sammen, sier Kirsebom i pressemeldingen.

- Jeg har egentlig aldri trodd på evig kjærlighet, men dette er dama jeg ønsker å dele livet mitt med, legger Pilgaard til.

Duoen fant raskt tonen da de begge deltok i «Farmen Kjendis» i 2016, og kort tid etter ble det klart at de hadde funnet kjærligheten.

Etter «Farmen»-innspillingen fikk de sin egen serie på TV 2, og nå er det altså klart for sesong to av serien som følger hverdagen til det svært forelskede paret. Det er i forbindelse med dette at det nå blir klart at paret skal flytte sammen og ta fatt på jakten etter en felles bolig.

I sesong to av realityserien vil man kunne følge paret på husjakt, på kjendisfester og på reiser, framkommer det av pressemeldingen.

- Det er ting på gang

Nyheten om at «Farmen Kjendis»-paret flytter sammen, kommer bare få måneder etter at Kirsebom og Pilgaard røpet overfor Dagbladet at de hadde lyst til å flytte sammen.

- Vi har ikke blitt samboere ennå, selv om vi bor sammen veldig mye. Vi har hver våre leiligheter, men det er ting på gang. Vi jobber heftig med saken, så vi får se hva som skjer og om vi finner noe etter hvert, fortalte Kirsebom til Dagbladet i november i fjor.

EKKELT: I realityprogrammet «Petter + Vendela» får seerne et innblikk i parets private og profesjonelle liv sammen. I en av episodene får man se hvordan Vendela Kirsebom anmelder en person for såkalt stalking. Video: TV 2 Vis mer

- Det er en drøm vi har. Foreløpig koser vi oss i hver vår leilighet. Vendela bor veldig mye hos meg, og hun har faktisk begynt å kalle det hjemmet sitt. Det er nok fordi du har innredet det, fortalte Pilgaard den gang.

På spørsmål om duoen drømmer seg tilbake til landlige omgivelser, som de jo bodde i under innspillingen av «Farmen kjendis», svarer de at de aller helst ønsker å bo midt i Oslo-gryta. Det er både praktiske og avslappende grunner til det valget.

- Det hadde vært fantastisk å bo landlig til, men vi er urbane og koser oss i byen. Når man bor i Oslo er man nære marka og sjøen uansett, så man har det litt landlige selv om man er midt i byen, fortalte Vendela den gang.

Blir ikke trodd

Nå har Petter og Vendela vært sammen i snart to år, og fremdeles er det mange som har vanskelig for å tro at duoen faktisk er et par, til tross for at de til stadighet erklærer sin kjærlighet for hverandre.

I et tidligere intervju med Dagbladet fortalte Vendela at hun ikke vet om hun skal kalle det irriterende eller gøy, men at hun synes det kan bli slitsomt i lengden.

Det er nemlig ikke rent sjelden folk skal stille spørsmål ved forholdet deres. På daglig basis blir paret stoppet av fremmede, som spør om alt mellom himmel og jord.

PREMIERE: Her er det første klippet fra første sesong av «Petter + Vendela», hvor de to er med Lothepus på konsert. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

- Selv om Vendela og jeg sitter alene på restaurant i en hvit uke og spiser, så kommer det folk opp og spør: «Er dere sammen? Er det sant, liksom?», fortalte Petter og fortsatte:

- Folk tar seg virkelig friheter. «Vi sitter jo ikke her for å gjøre det slutt», hender det jeg svarer da. Det er fortsatt god stemning, og selvfølgelig er vi sammen på ekte. Det hadde vært en ekstremt dårlig spøk om vi skulle latt som vi var sammen så lenge, lo han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!