Helene Olafsen:

Nå blir de samboere

Programlederen har kjøpt hus med kjæresten.

PÅ FLYTTEFOT: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen flytter sammen. Foto: Espen Solli
PÅ FLYTTEFOT: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen flytter sammen. Foto: Espen SolliVis mer

Senkveld»-programleder Helene Olafsen (29) og kjæresten Jørgen Nilsen (29) tar forholdet et steg videre. Etter rundt ni måneder som par, flytter de nemlig sammen.

Dette avslører tv-profilen selv på Instagram tirsdag.

- Hohoho vi har akkurat kjøpt hus, jubler Olafsen i en post hvor hun har tagget sin kjære. På bildet kysser Nilsen henne mens hun smiler bredt og holder noe som kan se ut som en kjøpekontrakt i hånda.

I 2012 flyttet Olafsen fra barndomshjemmet i Oppegård til Oslo.

Overfor Aftenposten har 29-åringen tidligere beskrevet flyttingen nærmere sentrum som «et naturlig steg for å fortsette idrettskarrieren». I 2016 la hun imidlertid opp som toppidrettsutøver, men Olafsen ble likevel boende i byen.

- Jeg har bodd på Sagene i fem år, det er og blir favorittbydelen. Her er det stille og rolig, kort vei til naturen og alt jeg trenger, er innen gangavstand, sa hun i 2018.

Det har ikke lyktes Dagbladet å få en kommentar fra Helene Olafsen tirsdag kveld.

SENKVELD: I anledning ny sesong med «Senkveld» skulle deltagerne gjennom en hinderløype utkledd som hunder, men opplegget fikk plutselig en litt annen vending. Video: Mathilde Lea Vis mer

Møttes på parketten

Olafsen og kjæresten imponerte stort på parketten i TV 2-programmet «Skal vi Danse» i 2017, der de sammen gikk helt til topps.

I løpet av dansekonkurransen utviklet Olafsen og Nilsen et nært vennskap, som seinere skulle vise seg å bli kjærlighet.

I september i fjor bekreftet de nemlig overfor Se og Hør at de hadde tatt steget fra venner til kjærester. Paret kunne imidlertid i oktober fortelle at de foreløpig ikke var samboere, da Nilsen studerer til å bli helikopterpilot i en annen by enn Oslo.

BITTER: Den tidligere snøbrettkjøreren, Helene Olafsen, imponerte stort forrige vår med hennes innsats i «Mesternes mester». Dessverre glapp seieren såvidt, etter en nervepirrende duell med Anders Jacobsen. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Likevel tilbrakte turtelduene all tid de kunne sammen, og Helene Olafsen hintet til at de på sett og vis bodde sammen, til tross for at det ikke sto svart på hvitt.

- Ikke helt ennå, nei. Ikke på ordentlig, sa hun den gang, før Nilsen fortsatte:

- Jeg pendler mye fram og tilbake.

View this post on Instagram

Han her liker jeg skikkelig godt 🧡

A post shared by Helene Olafsen (@heleneolafsen) on

- Utrolig deilig

Da Dagbladet møtte paret i oktober kunne de også fortelle at den siste måneden hadde vært befriende, da de ikke lenger måtte skjule forholdet sitt.

- Ja, det har vært utrolig deilig, sa hun.

Siden den gang har kjæresteparet vist sin kjærlighet for hverandre i offentligheten, og også i sosiale medier har de delt både videosnutter og bilder av hverandre. Da paret i januar reiste på ferie sammen til Sri Lanka, ble turen godt dokumentert.

View this post on Instagram

Sri Lanka 🏄🏽‍♂️🇱🇰

A post shared by Jørgen Nilsen (@jrgnnilsen) on

Endte på sykehus

Dessverre gikk ikke turen helt smertefritt, da Nilsen endte opp på sykehus etter å ha tråkket på en kråkebolle. Olafsen delte den uheldige hendelsen på Instagram, og oppdaterte følgerne om Nilsens tilstand.

Heldigvis endte det godt for Nilsen, som overfor Dagbladet kunne fortelle at uhellet hadde skjedd mens han surfet.

- Jeg var så uheldig og sparket stortåa borti en kråkebolle på vei inn fra surf. Det måtte en liten operasjon til for å få ut de lengste nålene som målte 2,5 centimeter, fortalte proffdanseren, og fortsatte:

- Jeg har i dag vært på legevakta, hvor de fant flere rester og fikk ut en del, men er fortsatt noen knekte biter som ligger ca. én centimeter inn i tåa. Så nå er det bare å holde foten høyt og lese til studiene.