Helene Spilling og Birgit Skarstein:

Nå blir de samboere!

Etter deltakelsen i «Skal vi danse» skal proffdanser Helene Spilling og toppidrettsutøver Birgit Skarstein flytte sammen.

FLYTTET SAMMEN: Helene Spilling har flyttet sammen med Birgit Skarstein - og nylig møttes de sammen med hver sin dansepartner for å markere begivenheten. Video: Helene Spilling / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke til å stikke under stol at flere gode vennskap oppstår under en deltakelse i realityprogram, og «Skal vi danse» er ikke et unntak. To som utviklet et godt vennskap i årets sesong er Birgit Skarstein (31) og Nate Kahungus (24) dansepartner Helene Spilling (24).

De har faktisk blitt så gode venner at de har besluttet å flytte sammen.

Det avslørte Spilling på sin Instagram-story i helga. Til en video filmet i Skarsteins leilighet skrev nemlig proffdanseren at hun har flyttet inn til Skarstein. I videoen fikk man også se en tavle hvor det var skrevet: «Velkommen til 'le senorites' Birgit & Helenes partycrib».

En fest hver dag

Når Dagbladet tar kontakt med Spilling og Skarstein kan de bekrefte at de faktisk skal bli samboere.

Spilling, som har bodd på Gjerdrum hjemme hos foreldrene, skal faktisk flytte inn til Skarsteins leilighet på Majorstuen allerede i dag. Med på flyttelasset er Spillings hund Bobby.

Hvordan ble dette samboerskapet til?

- Det har egentlig bare vært litt underveis i «Skal vi danse». Så har vi snakket om at jeg hadde lyst til å flytte til Oslo når programmet var over. Jeg og Birgit har fått veldig god kontakt, forklarer Spilling, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer