Pamela Anderson:

Nå blir sex-teipen tv-serie

Pamela Anderson og Tommy Lees turbulente forhold blir tv.

BERØMT PAR: Pamela Anderson og Tommy Lee skapte overskrifter verden over da en sexvideo fra bryllupsreisen deres blå stjålet og lekket. Foto: Shutterstock / REX / NTB
BERØMT PAR: Pamela Anderson og Tommy Lee skapte overskrifter verden over da en sexvideo fra bryllupsreisen deres blå stjålet og lekket. Foto: Shutterstock / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske strømmegiganten Hulu er i gang med forberedelsene til å lage en tv-serie om det turbulente forholdet mellom Pamela Anderson og Mötley Crüe-trommisen Tommy Lee.

Det skriver Deadline.

De giftet seg i 1995, etter å ha kjent hverandre i bare noen måneder. De rakk å få sønnene Brandon og Dylan før ekteskapet gikk i grøfta i 1998.

Eksparet kan sies å være blant de mest berømte kjendisparene på 1990-tallet. De fylte sladrepressen til randen med overskrifter, men det er nok én helt spesiell hendelse det tidligere ekteparet vil huskes særlig godt for.

I 1995 ble det nemlig lekket en sexfilm av Anderson og Lee fra bryllupsreisen - noe som sjokkerte hele verden. Denne sexteipen vil få en sentral plass i den nye serien, ifølge Deadline.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin tidligere kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

Kjent skuespiller

Magasinet skriver at den britiske skuespilleren Lily James (31) skal gestalte rollen som den tidligere «Baywatch»-stjerna. Rollen som Tommy Lee har gått til den rumenske skuespilleren Sebastian Stan.

Lily James er godt kjent for publikum fra før, kanskje mest for sin rolle som Donna i «Mamma Mia 2» fra 2018.

Nå blir sex-teipen tv-serie

Den amerikanske skuespilleren Seth Rogen skal spille mannen som i sin tid stjal den mye omtalte sexvideoen fra Anderson og Lee.

Inntil videre har prosjektet fått arbeidstittelen «Pam & Tommy», ifølge Deadline. Etter planen skal produksjonen komme i gang med opptakene i løpet av 2021.

Mange forhold

Pamela Anderson har et turbulent kjærlighetsliv bak seg. I januar i år giftet hun seg med produsenten Jon Peters i en hemmelig seremoni i Malibu.

Tolv dager seinere kom kontrabeskjeden om at de hadde gjort det slutt.

- Jeg har blitt rørt av den hyggelige responsen vi har mottatt angående vårt forhold. Vi ville vært veldig takknemlige for deres støtte nå som vi tar litt tid fra hverandre for å reevaluere hva vi vil i dette livet, og hva vi vil ha fra hverandre, sa Anderson da bruddet var et faktum.

Anderson har også vært gjennom flere andre skilsmisser.

- MAN OVERLEVER: Pamela Anderson gjestet Fredrik Skavlan. Der snakket hun blant annet ut om å bli seksuelt misbrukt i barndommen. Video: NRK Vis mer

Etter skilmissen med Lee fant hun kjærligheten med musikeren Kid Rock. Paret ble sammen og gjorde det slutt flere ganger, før det plutselig ble kjent at de skulle gifte seg i 2006. Seremonien fant sted i St. Tropez, og ikke lenge etter gikk den tidligere supermodellen gjennom en spontanabort.

Ekteskapet var av den svært korte sorten, og november samme år søkte Pamela om skilsmisse.

I 2007 forelsket skuespilleren seg i pokerspilleren Rick Salomon, og i kjent stil tok det ikke lang tid før bryllupet sto. Det hele skjedde i Las Vegas. Kun to måneder seinere separerte paret seg, og ekteskapet ble annullert i februar 2008.

Det tidligere ekteparet fant igjen tonen i 2013, og i 2014 valgte hun å gifte seg med Rick for andre gang, men igjen endte det i en skilsmisse.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer