Pamela Anderson:

Nå blir sex-teipen tv-serie

Pamela Anderson og Tommy Lees turbulente forhold blir tv.

BERØMT PAR: Pamela Anderson og Tommy Lee skapte overskrifter verden over da en sexvideo fra bryllupsreisen deres blå stjålet og lekket. Foto: Shutterstock / REX / NTB
BERØMT PAR: Pamela Anderson og Tommy Lee skapte overskrifter verden over da en sexvideo fra bryllupsreisen deres blå stjålet og lekket. Foto: Shutterstock / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske strømmegiganten Hulu er i gang med forberedelsene til å lage en tv-serie om det turbulente forholdet mellom Pamela Anderson og Mötley Crüe-trommisen Tommy Lee.

Det skriver Deadline.

De giftet seg i 1995, etter å ha kjent hverandre i bare noen måneder. De rakk å få sønnene Brandon og Dylan før ekteskapet gikk i grøfta i 1998.

Eksparet kan sies å være blant de mest berømte kjendisparene på 1990-tallet. De fylte sladrepressen til randen med overskrifter, men det er nok én helt spesiell hendelse det tidligere ekteparet vil huskes særlig godt for.

I 1995 ble det nemlig lekket en sexfilm av Anderson og Lee fra bryllupsreisen - noe som sjokkerte hele verden. Denne sexteipen vil få en sentral plass i den nye serien, ifølge Deadline.

Kjent skuespiller

Magasinet skriver at den britiske skuespilleren Lily James (31) skal gestalte rollen som den tidligere «Baywatch»-stjerna. Rollen som Tommy Lee har gått til den rumenske skuespilleren Sebastian Stan.

Lily James er godt kjent for publikum fra før, kanskje mest for sin rolle som Donna i «Mamma Mia 2» fra 2018.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer