BEKREFTER FORHOLDET: Romanseryktene mellom rapperen Mac Miller og sangstjernen Ariana Grande har svirret en stund. Under søndagens MTV VMAs bekreftet hun forholdet. FOTO: Stella Pictures
BEKREFTER FORHOLDET: Romanseryktene mellom rapperen Mac Miller og sangstjernen Ariana Grande har svirret en stund. Under søndagens MTV VMAs bekreftet hun forholdet. FOTO: Stella PicturesVis mer

Nå bryter Ariana Grande tausheten om kjæresteryktene

Bekrefter at hun og rapperen Mac Miller er et par. 

Den siste tiden har sangstjernen Ariana Grande (23) blitt koblet til rapperen Mac Miller, hvis egentlige navn er Malcolm James McCormick (24).

Bilder av duoen begynte å dukke opp i utenlandske medier tidligere i sommer, og nå nylig publiserte nettstedet TMZ kyssebilder av de to stjernene.

Under MTV Video Music Awards forrige helg bekreftet gullstrupen at hun og Mac er et par, skriver Se og Hør. Det skjedde da MTVs rød løper-vert Charlamagne Tha God (36) spurte henne hvor rapperen var, etter hun dukket opp alene på den røde løperen.

- Han er støttende. Det er helt greit å være alene selv om man har en «boo» (kjæreste, jour.anm.), svarte hun, ifølge Daily Mail.

Ble nylig singel

Det ferske paret ble imidlertid avbildet sammen i salen, der de satt tett inntil hverandre under hele utdelingen.

Grandes nye romanse oppstod kun uker etter det ble kjent at det var slutt mellom henne og danseren Ricky Alvarez (24). De var sammen i ett år før de nylig gikk hver til sitt.

Profilert par

Mac Miller er imidlertid ikke den eneste rapperen Ariana har forelsket seg i. I oktober 2014 bekreftet hun at hun var i et forhold med artist Big Sean (28).

Kun åtte måneder etter gikk det profilerte paret hver til sitt, noe deres talspersoner avslørte via en pressemelding.

- Vi ber om at media respekterer deres ønske om privatliv rundt den personlige hendelsen. De har begge to dyp omsorg for hverandre og beholder vennskapet, sier deres talspersoner i en pressemelding til UsWeekly.com.

Denne saken ble opprinnelig publisert på seher.no.