Cengiz Al:

Nå er babyen her

«Skam»-profilen ble pappa.

BLE FORELDRE: Skuespiller Cengiz Al og kjæresten Maiken Blom har blitt foreldre for første gang. Foto: Tor Lindseth
BLE FORELDRE: Skuespiller Cengiz Al og kjæresten Maiken Blom har blitt foreldre for første gang. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mars kom gladnyheten om at «SKAM»-stjerna Cengiz Al (23) og kjæresten Maiken Blom (22) ventet sitt første barn sammen. Nyheten avslørte førstnevnte på Instagram hvor han delte et bilde av samboeren som holdt et ultralydbilde foran magen sin.

Siden den gang har paret jevnlig delt oppdateringer med fansen, men den siste uka har det vært stille fra både Al og Blom. Det er kanskje ikke så rart. Duoen kan nå nemlig avsløre at de har blitt foreldre for første gang.

På Instagram skriver de at den lille gutten kom til den 18. oktober, og at alt står bra til med mor og barn. Gutten har fått navnet Noor.

«En av de beste opplevelsene jeg har hatt i livet mitt var da du lyste opp dagen vår. Og Maiken, wow, for en sterk kvinne du er. Jeg har vært med deg i seks-syv år, og en ting jeg alltid har vært sikker på, er at du kommer til å bli en god mamma», skriver Al på Instagram, og fortsetter:

«Dette er drømmen som ble sann. Du er en mamma nå», skriver han.

Al skryter av kjæresten, og forteller at fødselen tok omtrent 12 minutter.

KASTER KLÆRNE: «Skam»-skuespiller Josefine Frida Pettersen er blant flere som stiller i den dampende reklame-kortfilmen for RFSU - der målet er å få flere til å bruke kondom ved å «sette kondomet inn i den sexy sammenhengen den faktisk tilhører». Video: RFSU Vis mer

Sjekket opp kjæresten

Maiken Blom og Cengiz Al har vært kjærester i rundt seks år, og sistnevnte har tidligere fortalt hvordan han sjekket opp kjæresten.

- Det var jeg som sjekket opp henne. Hun er danser hun også, og det var i et dansestudio. Det tok litt lang tid før hun først skjønte at jeg prøvde meg på henne, har han tidligere uttalt til Dagbladet.

I 2018 kjøpte turtelduene leilighet sammen og ble samboere. Skuespilleren har tidligere lettet på sløret om forholdet til Blom. I fjor gjestet han nemlig podkasten til Ida Fladen med navn «Ida med hjertet i hånden», og der åpnet han opp om hvordan det er å være i et forhold der man kommer fra ulike kulturer.

- Jeg tenkte ikke over den gang at vi hadde ulike bakgrunner. Jeg tenkte bare at «hun vil jeg ha», uttalte han den gang.

Cengiz Al er selv andregenerasjons innvandrer. Han er født i Norge, og foreldrene er fra Tyrkia. Selv ser han på seg selv om en liberal muslim, opplyste han i podkasten.

Den populære skuespilleren avslørte likevel at det ikke bare har vært lett å være kjæreste med ei jente med en annen etnisk bakgrunn enn sin egen. Blant annet sa han at han og Blom har vært nær ved å slå opp flere ganger, og at de har hatt to pauser i forholdet de siste åra.

- Vi hadde ikke vært så sterke uten dem. Det hjalp å snakke sammen om det, sa han om de to pausene, som også skyldes de kulturelle forskjellene.

- Skryter av meg

Det var i fjerde sesong av «Skam» at Cengiz Al ble et navn alle plutselig kunne. Han spilte mot Iman Meskini, eller rollefiguren Sana, i den populære ungdomsserien. Med flere hundretusener av følgere på Instagram er det ingen tvil om at tolkningen hans av karakteren Yosef var en suksess.

Overfor Se og Hør har Cengiz Al tidligere uttalt seg om oppmerksomheten etter «Skam»-suksessen. Det gjorde han i forbindelse med deltakelsen i «Skal vi danse» i 2017.

- Jeg får mer oppmerksomhet av de voksne nå. Den unge fanskaren er der fortsatt, men det er ikke like aktivt. Det har endra seg litt, på en positiv måte. De eldre skryter mye når de stopper meg, mens tenåringene helst vil ha bilder, sa han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer