Mariann Thomassen

Nå er babyen her!

Mariann Thomassen har fått sitt andre barn med forloveden Jan Kristian Kielland Asmyhr.

TOBARNSMOR: Mariann Thomassen har blitt mor for andre gang. Foto: Berit Roald / NTB
TOBARNSMOR: Mariann Thomassen har blitt mor for andre gang. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av november i fjor kunngjorde artist og vokalist i bandet Surferosa, Mariann Thomassen (42), at hun venter sitt andre barn med forloveden, Jan Kristian Kielland Asmyhr (36).

Det røpet hun selv i et Instagram-innlegg.

«Dette! Det største i livet skjer - vi skal bli foreldre igjen. Termin er i mai! Da vet enkelte hvorfor jeg har oppført meg så rart - hormonell og trøtt/sliten/kvalm … Vi gleder oss alle tre, Maja Rose synes det er stas å bli storesøster og min kjære gleder seg til mer kaos, eller hva Jan Kristian? Lørdagskos fra oss», skrev hun til et bilde av seg selv, der man tydelig kunne se den voksende gravidmagen.

Litt seinere røpet Thomassen at hun ventet en liten jente.

Har født

Nå, et halvt år seinere, avslører artisten at hun har født sitt andre barn onsdag morgen. Det gjør hun gjennom en videosnutt på Instagrams historiefunksjon.

FØDT: Mariann Thomassen har født sitt andre barn. Foto: Skjermdump fra Instagram
FØDT: Mariann Thomassen har født sitt andre barn. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jaaaaaaa!!!! Lillesøster kom til verden for 1,5 time siden. Klarte det - føde vaginalt», skrev den nybakte tobarnsmora i sykesenga.

- Fødselen varte i 20 timer fra vannet gikk. Fikk ha med pappaen fra start til slutt - null stress, skriver hun i en SMS til Dagbladet, og legger til emneknaggen #jegføderikkealene.

NYFØDT: Den lille dattera var 52 cm lang da hun ble født, og veide 3925 gram. Foto: Privat
NYFØDT: Den lille dattera var 52 cm lang da hun ble født, og veide 3925 gram. Foto: Privat Vis mer

Artisten skriver videre at hun er svært takknemlig for jordmødrene som guidet henne gjennom «himmel og helvete».

- Til slutt var lille prinsessa vår født, 05.30, 3925 gram og 52 cm. Er i ekstase!

- Stas

Da Dagbladet slo på tråden i forbindelse med babynyheten sist var den vordende mora svært fornøyd.

- Det her er så stas, sa hun.

Artisten forklarte videre at de flyttet til nytt hus i september og at det skjedde mye på en gang. Da tenkte hun over at hun var i dårlig form, så hun bestemte seg for å ta en test.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

- Og da fant jeg ut at jeg var gravid. Det var veldig overveldende, sa Thomassen den gang, og la til at man trenger en gladnyhet under pandemien.

Mariann møtte kjæresten Jan Kristian i Oslo, og har tidligere fortalt at hun var «solgt» allerede etter første date.

- Han er det beste mennesket jeg har møtt noen gang. Heldig! sa hun til Dagbladet i 2018.

Den gledelige gravidnyheten i november kom om lag to år etter at paret fikk sitt første barn sammen, nemlig datteren Maja Rose.

Avslørte forlovelse

Paret avslørte også tidligere i fjor høst at de hadde forlovet seg. Nyheten røpet de på Instagram.

«04.10.2020 - Jeg sa JA», innledet Thomassen innlegget med. Der viste 41-åringen stolt fram forlovelsesringen.

«Herregud så fantastisk kjærligheten vår er - min elskling. Smiler og griner av hele seansen - tenker på at jeg skal gifte meg med min beste venn, pappa til Maja Rose og kjære kjæreste. Elsker deg, Jan Kristian min», skrev hun videre, sammen med en rekke hjerteemojier.

Keisersnitt

Som nevnt kom den hyggelige nyheten om den forestående familieforøkelsen omtrent to år etter at paret fikk sin første datter. Den gang kunne artisten avsløre at fødselen trakk ut og at det endte med at hun måtte ta keisersnitt.

Den gang delte 41-åringen ingen flere detaljer rundt fødselen. Omtrent ett år seinere valgte hun imidlertid å åpne seg om opplevelsen.

Det gjorde hun i en episode av podkasten «Fødselspodden» med programleder Randi Fuglehaug (40).

PLUTSELIG FØDSEL: Det ble en flytur utenom det vanlige for Lavinia Mounga og resten av passasjerene om bord på dette Delta Airlines-flyet fra Utah til Hawaii. Video: Newsflare / Foto: Hawaii Pacific Health Vis mer

- Det var en aktiv fødsel i 24 timer der hun (datteren, journ.anm.) faktisk satt fast. På slutten hadde jeg sju kraftige rier på ti minutter. Hun lå bare og stanget hodet inn i siden, altfor lenge, fortalte hun blant annet i podkasten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer