Stian Blipp:

Nå er babyen her!

Stian og Jamina Blipp ble tobarnsforeldre.

GLADNYHET: Stian og Jamina Blipp avslører at de har fått sitt andre barn sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GLADNYHET: Stian og Jamina Blipp avslører at de har fått sitt andre barn sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På selveste nasjonaldagen kunne komiker Stian Blipp (31) og kona Jamina Blipp (31) dele den gledelige nyheten om at de ventet barn nummer to, og at lille Noelle skulle bli storesøster.

En liten måned seinere avslørte de at de skulle få en gutt.

Mandag ettermiddag kunne paret endelig slippe jubelen løs: de har blitt tobarnsforeldre.

Det melder Stian selv på Instagram:

«Velkommen, lille tjommi», skriver komikeren på bildedelingstjenesten til et bilde hvor han holder den nyfødte babyen i hånda.

I bildeteksten skriver han også dagens dato, som tyder på at babyen ble født i dag.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i fjor. Kort tid senere delte de YouTube-video der de fortalte fødselshistorien. Vis mer

Gressenke

Da Dagbladet møtte den tidligere «Senkveld»-programlederen etter historiens siste innspilling av programmet kommenterte han for første gang det faktum at han skal bli tobarnsfar.

- De sier jo at én er én og to er ti og slikt, så jeg er blitt advart. Men jeg velger som alltid å gå for en vrangforestilling og tenke at dette går fint. Tilfeldighetene skal ha det til at det blir litt roligere for meg framover, så nå gleder jeg meg rett og slett til å bli «husfar», sa han da.

DRITSKUMMELT: Cecilie Kåss Furuseth avslørte 30. desember at hun hadde blitt mor til en liten gutt. Kort tid senere var hun på «P3morgen» og snakket om fødselen. Video: NRK Vis mer

For tida er han aktuell med sitt aller første soloshow, «Cirque du Blipp», i Bergen, noe som gjør at Jamina denne høsten har vært det hun omtaler som «gressenke».

- Jeg savner kjæresten og bestevennen min. Vi er vant til å være mye sammen og er veldig kjærlige, så det er rart at han ikke er der. Men jeg heier på han og er veldig stolt. Herregud, det er kjempekult alt han får til, uttalte hun i september.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer