Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ulrik og Julianne «Pilotfrue» Nygård har født:

Nå er bloggbabyen her: - En utslitt og lykkelig mamma

Nå er Severin endelig her.

BLE FORELDRE: Ulrik og Julianne Nygård har endelig fått sitt første barn. Det melder hun på Instagram torsdag ettermiddag. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
BLE FORELDRE: Ulrik og Julianne Nygård har endelig fått sitt første barn. Det melder hun på Instagram torsdag ettermiddag. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer

Det norske bloggparet bestående av Julianne og Ulrik Nygård er blitt foreldre. Det kunne «Pilotfrue» selv melde på Instagram torsdag morgen. Babyen ble født på Bærum sykehus, og på bildet kommer den vesle guttens hånd til syne.

«En utslitt og lykkelig mamma. Endelig», skriver hun.

En utslitt og lykkelig mamma 💙 Endelig 🙏

A post shared by J u l i a n n e N y g å r d (@pilotfrue) on

Barnet har fått navnet Severin, et navn paret for flere måneder siden annonserte at barnet skulle få. Ulrik Nygård har også lagt ut bilde for å feire fødselen.

«Deg har mamma og pappa venta lenge på. Du er helt perfekt. Vi elsker deg allerede. Velkommen til verden Severin», skriver han.

Gutten kommer til å vokse opp i Nygård-parets nye bolig i Asker til 22 millioner, der babyrom, vogn og alt av utstyr allerede står klart. Vesle Severin Nygård har også fått sin første designerveske allerede - en speedy fra Louis Vuitton med initialene hans påmalt.

Det har foreløpig ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Nygård.

To spontanaborter

Veien paret har gått for å få barn har på ingen måte vært enkel. Julianne Nygård har lave AMH-verdier, som vil si at hun har for få egg i eggstokkene.

De bestemte seg derfor for å prøve stort sett hvert eneste triks i boka for å få barnet de ønsket seg.

Naturlige forsøk, overvåkning av eggløsning, prøverørsforsøk i Trondheim, sjekking av sperm og utallige graviditetstester resulterte ikke i det paret ønsket seg. Håpet og ønsket etter et barn var stort, men forsøkene var forgjeves.

De har hele tida vært åpne med bloggleserne om prosessen sin. De var blant annet svært åpne om at de gjennomgikk to spontanaborter, og at det selvfølgelig gjorde dem redde for å prøve på nytt.

I desember kunngjorde de derimot nok en gang at de var gravide, og det er dette barnet de har født nå.

- Jeg har brukt flere måneder på å skjønne at dette faktisk skjer, det oppleves fortsatt helt uvirkelig. Jeg har liksom ikke tenkt på fødselen engang, sa hun til Dagbladet i april, og strøk seg på magen.

LANGE FORSØK: De har hatt gode og dårlige perioder, og sliter fortsatt med å forstå at de faktisk endelig skal få barnet de har ønsket seg såpass lenge. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
LANGE FORSØK: De har hatt gode og dårlige perioder, og sliter fortsatt med å forstå at de faktisk endelig skal få barnet de har ønsket seg såpass lenge. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Lagde bloggen etter få måneder

I dag leses bloggen til Julianne, som Ulrik også skriver på tidvis, av tusenvis. De har derimot ikke alltid vært like kjente.

Da Ulrik møtte ti år yngre Julianne på en bar i 2014, jobbet hun som frilansjournalist, trener og på en sminkebutikk. Ei framtid som blogger var ikke det hun hadde sett for seg, ifølge ektemannen.

- Hun synes det hun gjorde var kjedelig, og fikk liksom ikke noe napp på jobbene hun ville ha. Jeg hadde ikke noe forhold til blogg, men jeg synes det var spennende. Venninnene hennes fleipet med å kalle henne Pilotfrue, så det var faktisk jeg som registrerte bloggen hennes, har han fortalt.

Julianne nikket bekreftende og fortalte:

- Og jeg synes faktisk det var greit at han gjorde det. Vi hadde bare vært kjærester i noen måneder, men det var gøy. I starten hadde vi 17 lesere om dagen og fikk tilsendt ræl, så jeg ga litt opp. Men det tok seg opp, flirte hun.

Det startet med at Ulrik, som til vanlig jobber som pilot for Norwegian, spanderte ting på henne. Nå har derimot rollene blitt reversert, og den unge bloggeren drar årlig inn over en million kroner.

- Jeg synes det er gøy å være sammen med noen som har en egen karriere. Du vet du har gjort det bra når du tjener millioner, liksom, skrøt Ulrik.

De er ikke sikre på om det blir like mange bloggoppdateringer framover nå som de er blitt foreldre. De har aldri hatt barn, og vet ikke selv hvor mye tid de kommer til å bruke på bloggingen. De har i hvert fall bestemt seg for å skjerme lille Severin fra bloggen.

- Vi har snakket en del om det, og han vil nok bli mer skjermet enn hva vi kanskje har gitt uttrykk for. Vi har jo til og med skrevet om hvordan han ble laget, så leserne forventer seg sikkert horder av bilder. Og vi kommer jo til å vise ham fram, men ikke i så stor grad, har Julianne uttalt.