<strong>BLITT PAPPA:</strong> Artisten Chris Medina kan dele at han og kjæresten nå har blitt foreldre. Foto: NTB scanpix
BLITT PAPPA: Artisten Chris Medina kan dele at han og kjæresten nå har blitt foreldre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Chris Medina:

Nå er Chris Medina blitt pappa

«What Are Words»-sangeren åpner opp på Instagram.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 2015 ble det kjent at artisten Chris Medina (33) hadde funnet lykken med norske Silje Skylstad (31). I november kunne paret avsløre at de ventet sitt første barn sammen.

«Det magiske med akkurat dette treet, er at vi neste jul vil feire jul med han eller henne til stede. Jeg si at det å finne ut at jeg skal bli pappa, er den mest magiske gaven jeg noensinne har mottatt», skrev Medina på Instagram.

Nå har barnet kommet. Det bekrefter den nybakte pappaen selv på sosiale medier. Paret ble foreldre den 3. juli, og har fått en datter. Hun skal hete Mila.

«Mila, Mila, Mila! Du har holdt meg våken tre dager på rad. Den første dagen, den 2. juli klokka tre på natta, begynte du å banke. Den andre dagen, den 3. juli klokka 14, kom du til verden! Og den 4. juli kom stemmen din. Den er nesten like høy som din fars», skriver han.

Jubler

Artisten skriver videre at den lille babyen først klarte å sovne etter å ha skreket seg selv sliten. Han forteller også at han er blitt veldig knyttet til barnet, og takker Skylstad for den gode innsatsen.

Medina og Skylstad to møttes etter å ha blitt introdusert gjennom en felles venn.

- En venn av meg introduserte meg for Chris noen år tilbake. Etter at han nylig kom tilbake til Norge har vi datet, har hun fortalt til Seoghør.no.

- Han er en morsom type som får meg til å le, og det ofte! For meg er det veldig viktig. Samtidig er han en veldig fin og varm person, men det kom kanskje ikke som en overraskelse, sa hun.

Sometimes you just post a picture cause your girlfriend thinks you look hot in it! Thanks @siljesky ❤️

Et innlegg delt av Chris Medina (@officialmedina)

Fikk oppholdstillatelse

I starten av mars kunne Medina også feire. Den amerikanske artisten fikk nemlig oppholdstillatelse i Norge.

På sin egen Instagram-profil har 33-åringen publisert en kort videosnutt, hvor han sammen med sin norske kjæreste markerer den store dagen med å sprette champagnen.

- I dag fikk jeg innvilget søknaden om permanent oppholdstillatelse i Norge. Nå kan jeg være med min baby og jobbe samtidig. I utgangspunktet skulle det ta seks måneder, men nei, det tok bare to og en halv måned! Norgesvenn to Norsk!, skriver han.

Medina rørte en hel verden til tårer da han sang superhiten «What Are Words» for sin hardt trafikkskadde forlovede Juliana Ramos i 2010.

To måneder før Juliana Ramos og Medina skulle gifte seg, ble hun funksjonshemmet som følge av en stygg trafikkulykke. Juliana havnet i koma, og våknet etter to uker. Hun er i dag hjerneskadet og avhengig av rullestol.

Etter 13 år tok forholdet slutt i 2014, men 33-åringen har vært åpen om at ekskjæresten fremdeles har en plass i artistens hjerte.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer