Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Stian Blipp:

Nå er de blitt foreldre

Stian og Jamina Blipp fikk en datter.

BLE FORELDRE: Jamina og Stian Blipp er nå blitt foreldre for første gang. Foto: Tore Skaar
BLE FORELDRE: Jamina og Stian Blipp er nå blitt foreldre for første gang. Foto: Tore Skaar Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Senkveld»-programleder Stian Blipp (28) og kona Jamina Blipp (30) er blitt foreldre for første gang - til en liten jente.

Det avslører Blipp på Instagram lørdag kveld.

«Velkommen elskede, nydelige datter. Har aldri i mitt liv vært så stolt. Har aldri vært så imponert over et menneske som da jeg så Jamina kjempe seg gjennom 17 timer med rier. Har aldri vært så glad eller grått så mye. Folkens, JEG HAR BLITT FAR!», skriver han.

Han har lagt ut to bilder av den lille nurket. Begge i svart-hvitt, som viser at han tydelig er stolt over familieforøkelsen. På et av bildene holder han den lille jenta, mens hans kone ligger ved siden av henne på det andre.

Dagbladet har ikke fått kontakt med Stian Blipp lørdag kveld.

Barn og bryllup

At det har vært et begivenhetsrikt år for paret, er det ingen tvil om.

19. mai, samme dag som prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) giftet seg i Windsor, ga også Stian og Jamina hverandre sitt «ja».

Og bare to dager etter bryllupet, kunne det nygifte paret avsløre at de ventet sitt første barn. De delte begge den gledelige nyheten i hvert sitt Instagram-innlegg.

«I det siste har det virkelig kriblet i magen ... på flere måter. Magen er fremdeles full av sommerfugler, men jeg kan nå røpe at de har selskap av en liten baby der nede. Herregud som vi gleder oss», skrev Jamina til et bryllupsbilde hvor Stian former et hjerte foran magen hennes.

Stian Blipp brukte det samme bildet, og skrev blant annet: «Gleder meg som en hund til å bli daddy».

Røpet kjønnet

I juni avslørte tv-profilen dessuten babyens kjønn.

- Det er en jente. Det er veldig, veldig hyggelig, fortalte Blipp, da Dagbladet møtte ham på premieren av Mads Hansens musikkvideolansering i Oslo på forsommeren.

Den sprudlende bergenseren har heller ikke lagt skjul på at han gleder seg til papparollen.

- Jeg har ekstreme forventninger til hun som ligger der inni magen. Jeg tipper hun arver morens varme, godhet og enorme energi, sa han til Se og Hør tidligere i høst.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

28-åringen fortalte også om hva slags pappa han ønsker å bli.

- Jeg blir en passe-på-pappa, i alle fall frem til hun er 14 år. Da kjøper jeg meg hvit singlet og hagle for å sette frykten i beilerne. «Han er gal», kan de bare si. Jeg er klar, sa han spøkefullt.

Ble overrasket

Sammen med sin gravide venninne Samantha Skogrand (29) har Jamina laget podkasten «Babyboom» denne høsten. Og i en episode var deres utkårede med i podkasten.

De kunne blant annet fortelle om hvordan de reagerte da de fant ut at de skulle bli fedre.

Mens Samantha og forloveden, tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen (33), hadde planlagt sitt svangerskap, har Jamina og Stian vært åpne om at de ble litt mer overrasket over graviditeten.

- Når du viste meg den testen for første gang, tenkte jeg at dette er et av øyeblikkene i livet som virker som en film. Jeg fikk rar filmmusikk i hodet mitt, og fra utsiden så jeg det som en scene fra «Love Actually», fortalte Stian Blipp i episoden.

Stian Blipp er gjest i TV2-programmet "En kveld hos Kloppen" og forteller om det å få kjæreste. Vis mer

Stolt kone

Det er ikke bare privat at Stian Blipp har hatt mange jern i ilden dette året. I april ble det nemlig kjent at han skulle ta over «Senkveld» sammen med Helene Olafsen (28).

Og tidligere i høst loset den ferske programlederduoen publikum og gjester gjennom en innholdsrik første-sending, der blant andre statsminister Erna Solberg var blant gjestene i sofaen.

Blant publikum satt Jamina Blipp, som var tydelig stolt av ektemannen.

- Det var dritbra, syns jeg. Begge to var skikkelig flinke, sa hun til Dagbladet etter sending, og la også til at hun var «veldig, veldig stolt».

Det var Se og Hør som avslørte at Stian Blipp hadde funnert lykken med Jamina Iversen før jul i 2013. Og høsten 2017 ble de to forlovet, etter et nøye planlagt frieri.

GLIMT I ØYET: Stian Blipp gifter seg samme dag som Harry og Meghan. Her kommer han med noen tips til prinsen. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!