Samantha Skogrand og Emil Hegle Svendsen:

Nå er de blitt foreldre

Fikk en liten gutt.

BLE FORELDRE: Tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen og programleder Samantha Skogrand er blitt foreldre for første gang - til en liten gutt. Foto: NTB scanpix
BLE FORELDRE: Tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen og programleder Samantha Skogrand er blitt foreldre for første gang - til en liten gutt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen (33) og programleder Samantha Skogrand (29) er blitt foreldre til en liten gutt.

Det bekrefter hun på Instagram. Den lille gutten kom til verden mandag.

«Den største dagen i vårt liv. Som vi har lengtet etter deg», skriver hun, tilhørende et bilde av den stolte pappaen som holder babyen.

Under bildet har venninner som blant andre Ida Gran Jansen og Tiril Eckhoff gratulert den nybakte mora. Den siste tida har Skogrand lagt ut flere bilder i sosiale medier om at fødselen har vært på overtid. Den siste oppdateringen kom for to dager siden, da 29-åringen var inne i uke 42.

Dagbladet har foreløpig ikke lyktes med å få kontakt med Skogrand.

Det var i fjor sommer det ble kjent at paret ventet sitt første barn, da Hegle Svendsen selv bekreftet nyheten på Instagram.

«En fantastisk sommer er over, men jeg og Samantha Skogrand gleder oss nok enda mer til vinteren … Da blir vi foreldre for første gang», skrev han, etterfulgt av et hjerte.

Kort tid etter kunngjøringen, røpet Samantha Skogrand kjønnet på babyen i magen. Det gjorde hun under en direktesending på Radio 1, der hun jobber som programleder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer