Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Truls Svendsen og Charlotte Smith:

Nå er de blitt foreldre

Fikk en datter.

BABYLYKKE: Truls Svendsen og kjæresten er blitt foreldre for første gang. Foto: Andreas Fadum
BABYLYKKE: Truls Svendsen og kjæresten er blitt foreldre for første gang. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I desember avslørte tv-profil Truls Svendsen (46) at han og kjæresten Charlotte Smith (31) ventet sitt første barn sammen. Det gjorde han i et innlegg på Instagram, der Smiths voksende babymage kom til syne.

Nå er ventetiden over, og paret er blitt foreldre for første gang - til en liten jente. Det avslører Svendsen på Instagram.

«Lykkelig og takknemlig. Velkommen til oss, fine lille Eva, vi er allerede hodestups forelsket», skriver han, og fortsetter:

«Fantastisk bra jobba av Charlotte Smith, stum av beundring! Og ros til alle de vidunderlige menneskene som jobber på barselavdelingen og føden på Ullevål! Takk», står det i innlegget.

Litt senere på kvelden la Smith ut et bilde av den lille jenta:

Det har foreløpig ikke lyktes Dagbladet å komme i kontakt med Svendsen.

At det var en jente som skulle melde sin ankomst visste de nybakte foreldrene på forhånd. I januar delte nemlig Svendsen nok et bilde på Instagram, der både kjønnet og navnet på den lille ble avslørt.

- Vi gleder oss til å møte deg, Eva, skrev 46-åringen til bildet.

Viste fram kjæresten

Forholdet mellom Svendsen og Smith ble kjent etter at førstnevnte ved en glipp ble presentert som singel på førstesiden av Dagbladet. Den gang hadde han gitt et intervju til avisens lørdagsmagasin, og Svendsen reagerte med å vise fram og skryte av kjæresten sin på Instagram.

«Leste plutselig på forsiden av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad!», skrev han i innlegget.

I intervjuet med Dagbladet Magasinet avslørte 46-åringen også at han ønsket seg barn i framtida - en drøm som nå er gått i oppfyllelse.

- Det hadde selvfølgelig vært hyggelig med barn hvis man er så heldig at man kan få det, men det ligger i så fall til framtida, fortalte han den gang.

På rød løper sammen

Svendsen har de siste årene gjort stor suksess sammen med mesterkokken Eyvind Hellstrøm (70) i TV 2-programmet «Truls à la Hellstrøm», der duoen har reist verden rundt på kulinariske turer.

VANN OG VIN: Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen fortsetter sin kuliariske dannelsesreise. Her er de to på vinsmaking i Toscana. Video: TV2 Vis mer

I mai i fjor var programmet nominert til hele to priser under Gullruten, og Svendsen hadde i den anledning med seg kjæresten sin på den røde løperen.

- Vi er sammen i kveld. Og ellers også da, sa Svendsen til Dagbladet på den røde løperen den gang.

GULLRUTEN: Truls Svendsen tok med seg kjæresten på den røde løperen under Gullruten i fjor. Foto: Andreas Fadum
GULLRUTEN: Truls Svendsen tok med seg kjæresten på den røde løperen under Gullruten i fjor. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Vi gjør alt sammen, og da må vi også gjøre dette sammen. Det er kult at hun har lyst til å dele den gleden med meg, la han også til.

Svendsen fortalte den gang at han og Smith hadde vært et par i to år.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!