«Gift ved første blikk»:

Nå er de blitt foreldre

- Det er helt spinnvilt.

BABYLYKKE: Sara Jansson Mäkiperä og Joakim Aleksander Mäkipera jubler over å ha blitt foreldre til ei lita jente. Foto: TVNorge
BABYLYKKE: Sara Jansson Mäkiperä og Joakim Aleksander Mäkipera jubler over å ha blitt foreldre til ei lita jente. Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I den femte sesongen av «Gift ved første blikk» var det bare ett par som holdt sammen da innspillingen var over, Sara Jansson Mäkiperä (30) og Joakim Aleksander Mäkiperä (40).

Etter at tv-kameraene ble slått av gikk de «all in» og kjøpte seg leilighet sammen, men det stoppet ikke der.

I mai kunne nemlig duoen avsløre at de ventet barn sammen. Nå er ventetida endelig over, og «Gift ved første blikk»-paret har blitt foreldre.

- Helt spinnvilt

Det er på Instagram at Sara avslører at dattera, som har fått navnet Ella, kom til verden tirsdag 19. november.

«Etter en mislykket igangsettelse og aktiv fødsel i altfor mange timer uten fremgang, kom baby Ella ut med keisersnitt i går. (...) Joakim og jeg er verdens stolteste foreldre», skriver hun til et bilde av den nyfødte jenta.

Overfor Dagbladet beskriver Joakim følelsen av å bli far slik:

- Det er helt spinnvilt. Vanvittig mye følelser. Hun er noe av det nydeligste jeg har sett. Hun er stille og rolig, og vil bare ha mat og kos.

Sara gikk ni dager over termin før fødselen omsider ble satt i gang. Det hele endte i hastekeisersnitt, og selv om 30-åringen i utgangspunktet hadde håpet på å få føde naturlig, er hun ikke i tvil om at det var det beste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer