Lene Sleperud og Tonje Frøystad Garvik:

Nå er de blitt mødre

«Farmen»-paret er blitt foreldre for første gang.

MØDRE: Tonje og Lene er endelig blitt mødre! Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
MØDRE: Tonje og Lene er endelig blitt mødre! Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tonje Frøystad Garvik (32) og Lene Sleperud (32) ble introdusert for det norske folk da de i 2018 deltok i den populære reality-konkurransen «Farmen», hvor førstnevnte gikk helt til topps.

I april i år kunne «Farmen»-paret avsløre at de til høsten skulle bli foreldre.

«Det er nesten skummelt å si det høyt, for reisen hit har virkelig vært en emosjonell berg-og-dal-bane» skrev Tonje og Lene på Instagram der de røpet babynyheten.

FRIERI: Farmen-paret tok steget videre da Tonje Frøystad Garvik plutselig fridde til kjæresten Lene Sleperud på direkten. Vis mer

Videre fortalte de at de hadde gått for IVF-behandling, som er assistert befruktning, og at det var Lene som skulle bære fram barnet.

Nå kan den populære duoen avsløre at ventetida endelig er over - de har blitt foreldre for første gang. Det bekrefter de selv overfor Dagbladet.

- På mandag fikk vi en søt liten tass gjennom planlagt keisersnitt. Det var et utrolig fint og rørende øyeblikk, forteller Tonje, mens Lene skyter inn:

- Han er helt perfekt.

De første døgnene som en familie på tre har de bare kost seg og brukt tida på å bli kjent med det nyeste tilskuddet.

- Vi har blitt et godt team allerede. Jeg ammer, mens Tonje tar seg av bleieskiftingen, forteller Lene.

Paret bekrefter også nyheten på sine Instagram-kontoer:

Paret forteller at de ikke helt har bestemt seg for navn, men at det står mellom to alternativer de må bli enige om.

HJELPER EKSEN: John Arne Riise hjelper ekskjæresten Louise Angelica Riise med oppussing. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Innbilt svangerskap

De nybakte mødrene har tidligere fortalt til Dagbladet at de valgte å gå for planlagt keisersnitt, da babyen lå i seteleie. Og keisersnittet gikk helt som det skulle.

- Det gikk veldig fint. De på sykehuset er superflinke og vi følte oss veldig trygge. De tok godt vare på oss, forteller duoen.

Lene forsikrer om at hun føler seg i god form etter operasjonen. Foruten litt smerter har hun ikke hatt noen plager i etterkant. Nå skal hun bare ta det med ro i et par uker, og unngå å løfte så mye annet enn den lille babyen. Og så får hun selvfølgelig god hjelp av Tonje.

Men selv om det ikke er hun som har båret fram barnet, kjenner også Tonje at kroppen hennes har forberedt seg på morsrollen:

- Jeg må ha hatt et innbilt svangerskap. Puppene mine sprenger, ler hun.

PÅ HJEMMEBANE: Slik har «Farmen»-paret det hjemme. Foto: Frank Karlsen Vis mer

- Tyngre og tyngre

Da Dagbladet snakket med Lene for noen uker siden, innrømmet hun at hun begynte å bli klar for å få ut lillegutt:

- Nå begynner det å bli ganske tungt og jeg merker at jeg ikke har den samme energien. Det blir liksom tyngre og tyngre for hver dag nå, og det kjennes ut som han begynner å bli klar for å komme ut - og det er egentlig veldig fint.

32-åringen holdt seg imidlertid i fysisk aktivitet til langt ute i graviditeten, og har generelt vært i veldig god form.

Nå er paret klare for å ta fatt på livet som foreldre til den lille gutten.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer